Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

4 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 4 Mai

Horoscop Urania 4 Mai

Horoscop Urania 4 Mai

Fericit mai ales pentru că îşi creează o lume numai a sa şi îi ignoră pe ceilalţi total, predispus să idealizeze, exagerând (chiar în exces) reuşitele sale, oricât de mărunte ar fi ele, se consideră un „prinţ rătăcit printre muritori”; paradoxal însă, dacă are parte de reuşite majore (şi conjuncturi astrale favorabile sunt), nativul se va schimba radical şi va fi un modest… ca un veritabil prinţ în exil.

Horoscop Urania 4 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Realist şi pragmatic, preferaţi să negociaţi cu realitatea, cu faptele şi cu lucrurile tangibile şi nu cu himerele, visele sau fantasmele. Puternic şi de încredere, oamenii se pot bizui întotdeauna pe dumneavoastră, pentru că sunteţi nu numai un bun conducător şi un consilier înţelept, ci şi unul dintre cei care îşi ţin cuvântul şi îşi îndeplinesc promisiunile şi angajamentele. Metodic şi tenace, încăpăţânat chiar, construiţi întotdeauna pe temelii concrete şi, atunci când aţi hotărât o acţiune, nimic nu vă poate determina să vă abateţi din drumul ales, cu excepţia unor detalii de bun-simţ ale domeniului. De câte ori începeţi ceva, duceţi întotdeauna lucrurile până la capăt. Credeţi ferm în valoarea răbdării, a muncii şi a perseverenţei. Inspiraţi respect şi încredere.

Dragoste :Vă angajaţi într-o relaţie sentimentală cu o anumită abnegaţie, gata să fiţi alături de partener la bine şi la rău.
Bani/muncă:Preferaţi să vă lipsiţi de lucrurile inutile pentru a vă putea oferi bunuri valoroase şi durabile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI