Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

4 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 4 Martie

Horoscop Urania 4 Martie

Existenta preponderent dinamica, întotdeauna neliniştită, veşnic extrem de agitata, mereu dându-le celorlalţi serios de furca, inclusiv(si mai ales) celor din familia sa, nativul este, dincolo de calităţile sale, destul de lipsit de scrupule si înţelegere. Nu are şansa unei reuşite majore, posibil chiar excepţional, decât daca îmbrăţişează o cariera de “prim-plan”, legata de arta, politica,administraţiei sau justiţie.

Horoscop Urania 4 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Inaintaţi întotdeauna ascultând ce vă dictează inima; deşi aveţi grijă să nu-i deranjaţi sau să nu-i afectaţi pe cei ce vă ies în cale, la nevoie nu ezitaţi să daţi din coate. Cunoaşteţi în mod cert direcţia în care doriţi să vi se îndrepte viaţa şi eforturile vă sunt răsplătite de numeroase succese, dacă aveţi inteligenţa să vă ţineţi departe de situaţiile confuze sau ilegale. Aveţi nevoie de cei apropiaţi pentru a vă stimula, dar, pe de altă parte, le acceptaţi cu greu sfaturile sau argumentele, atunci când îşi exprimă dezacordul faţă de una dintre acţiunile sau deciziile dumneavoastră. Ascultaţi cu mai multă răbdare părerile sau sugestiile celorlalţi şi nu judecaţi pe nimeni înainte de a vă fi pus în pielea acelei persoane.

Dragoste :Pentru a obţine armonia în dragoste, învăţaţi să-l ascultaţi pe celălalt şi să-i înţelegeţi nevoile.
Bani/muncă:Competiţia vă stimulează, dar numai lucrând pentru a-i ajuta pe ceilalţi veţi reuşi mai bine.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI