Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

5 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 5 August

Horoscop Urania 5 August

Horoscop Urania 5 August

Vocaţia de părinte îi este acestui nativ caracteristica dominantă, fiind răsplătit pe măsura efortului depus, în cadrul familiei căsătoria fiindu-i reuşită şi viaţa fericită, iar copiii aducându-i cam toate satisfacţiile pe care şi le doreşte, în timp ce situaţia materială şi poziţia socială se anunţă şi ele nu tocmai rele, căci mai totdeauna va fi vorba de stabilitate şi oarecare confort.

Horoscop Urania 5 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Intens pasionat de viaţă în general, vă găsiţi cea mai mare satisfacţie mai cu seamă în activitatea pe care o desfăşuraţi. Acesteia îi consacraţi aproape tot timpul şi energia de care dispuneţi, sacrificându-vă uneori viaţa personală şi sentimentală în folosul ei. Hotărât, inteligent şi îndrăzneţ, nu vă interesează judecata celor care nu vă înţeleg motivaţiile. Pozitiv şi foarte optimist, nu renunţaţi niciodată; dacă obstacolele şi capcanele vă creează neplăceri, acestea nu fac decât să vă sporească hotărârea de a merge înainte. Sunteţi sensibil, loial şi modest; reputaţia vă precede şi cei apropiaţi ştiu că pot conta pe dumneavoastră întotdeauna. Sunteţi un exemplu de integritate, de curaj şi de bunăvoinţă pentru toţi cei din jur.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener care să vă stimuleze atât din punct de vedere sexual, cât şi intelectual.
Bani/muncă:Muncitor perseverent, materialist, vă gestionaţi finanţele cu brio.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI