Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

5 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 5 Iunie

Horoscop Urania 5 Iunie

Horoscop Urania 5 Iunie

Nativ extrem de dotat cu inteligenţă şi putere de analiză, iute la fire şi prea înclinat spre sfadă el însuşi, are parte toată viaţa sa de duşmani feroci, nu pe atât de proşti pe cât de numeroşi, înclinaţia sa aproape maladivă pentru discuţii fiind foarte prost secondată de lipsa sa totală de curtenie şi incapacitatea de a-i asculta cu adevărat pe ceilalţi, el considerând că are dreptate, chiar şi atunci când se înşală.

Horoscop Urania 5 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu privirea pătrunzătoare ce vă reflectă dispoziţia şi stările sufleteşti, sunteţi destinat succesului şi recompenselor de tot felul, pe tot parcursul vieţii. Cu o poziţie angajată, dar dând uneori dovadă de puţin egoism, nu faceţi parte dintre cei care stau pe loc plângându-şi soarta, sau aşteptând să se întâmple ceva. Pentru a găsi răspunsurile corecte la ceea ce vă frământă, trebuie să puneţi mai întâi întrebările corecte. Vă place să străluciţi în societate, să impresionaţi şi să vă faceţi remarcat, în special de sexul opus. Frecventaţi localurile la modă, organizând grupuri sau reuniuni, povestind anecdote, şi vă creaţi relaţii cu oameni care ar putea să vă ajute pe plan profesional sau personal.

Dragoste :Sunteţi un fluture ce zboară din floare în floare, mereu atras de o alta
Bani/muncă:Ştiţi bine ce doriţi şi, cu sau fară ajutor, reuşiţi să obţineţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI