Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

5 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 5 Mai

Horoscop Urania 5 Mai

Horoscop Urania 5 Mai

Toate calităţile sale nativul şi le foloseşte exclusiv pentru a reuşi în plan sentimental (spre erotic), fiind răsplătit pentru eforturile sale cu o viaţă realmente senzuală, cu destule iubiri superficiale până la găsirea perechii de vis, reuşitele în carieră părând a veni de la sine, uneori şi cu sprijinul nemijlocit al partenerului (partenerilor) de sex opus, dar nu neapărat şi niciodată pentru că aceasta i-ar fi fost intenţia.

Horoscop Urania 5 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Incoruptibil, sunteţi un judecător drept şi destul de generos, atâta timp cât nimic nu vă atinge sau şochează respectul faţă de convenienţe. Dar perfecta dumneavoastră cunoaştere a uzanţelor sociale nu vă împiedică să vă amestecaţi ocazional fară scrupule în viaţa celorlalţi. Totuşi, nimeni nu vă poartă pică, pentru că acest amestec are întotdeauna scopul de a ajuta. Uşor refractar la schimbări, urmăriţi şi analizaţi cu neîncredere evoluţia tehnologică, faţă de care încercaţi deseori o anumită ostilitate. Vă face multă plăcere să discutaţi şi să vă spuneţi părerea despre unele probleme filozofice, despre marile întrebări cu privire la viaţă şi natura umană, dar, cum opiniile dumneavoastră asupra acestor subiecte sunt destul de fixe, e mai bine să nu fiţi contrazis.

Dragoste :Aveţi nevoie să vă simţiţi sprijinit şi încurajat cu fidelitate de partenerul dumneavoastră.
Bani/muncă:Aţi fi mai apreciat dacă aţi învăţa să vă nuanţaţi afirmaţiile, evitând să vă exprimaţi prejudecăţile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI