Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

5 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 5 Octombrie

Horoscop Urania 5 Octombrie

Horoscop Urania 5 Octombrie

Destin vizibil influenţat de capacitatea sa de a-şi atenua uşoara agresivitate în relaţiile avute cu persoanele de acelaşi sex, fie ele de prietenie, fie profesionale, dată de o doză exagerată de pesimism, nativul având în principiu calităţile necesare ce i-ar putea permite să aspire la (mult) mai mult, la o viaţă (mult) mai bună, altfel fiind condamnat la o viaţă retrasă şi ştearsă, şi la figurat, şi la propriu

Horoscop Urania 5 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Ambiţios şi destul de calculat, ştiţi să vă folosiţi atuurile şi talentele pentru a obţine ceea ce doriţi. Din păcate, această atitudine nu este lipsită de consecinţe nefaste pentru anturajul dumneavoastră; ceea ce nu vă îndeamnă la moderaţie, căci sunteţi convins că trebuie să reuşiţi să vă atingeţi scopurile cu orice preţ. Inteligent şi înzestrat cu un potenţial imens, răspunsul la provocări vă procură cea mai mare motivaţie în viaţă. Vreţi să dovediţi întregii lumi şi, poate, chiar dumneavoastră înşivă, de ce sunteţi capabil. Serviabil şi bazându-vă pe experienţele şi pe cunoştinţele pe care Ie aveţi, rămâneţi disponibil pentru cei apropiaţi, pentru a le da o mână de ajutor, pentru a-i sfătui sau pentru a investi bani într-o afacere.

Dragoste :Mare iubitor al libertăţii, vă este greu să vă angajaţi sentimental într-o relaţie de lungă durată.
Bani/muncă:Sunteţi disciplinat şi precaut; în felul acesta anumite chilipiruri vă scapă pentru că reflectaţi prea mult timp.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “5 Octombrie”

  1. GiorgianaIancu says:

    Incredibil!!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI