Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 Aprilie

Horoscop Urania 6 Aprilie

Horoscop Urania 6 Aprilie

Inzestrat în principal cu o mare tărie sufletească, cu mult calm şi har al aplanării discuţiilor contradictorii, al diplomaţiei, fiind genul simpatic, fără a fi însă şi jovial, nativul va părea uneori că îşi datorează succesele mai mult dibăciei decât meritului real, aceasta fiind însă doar„partea vizibilă a aisbergului”, în realitate nefiind lipsit de calităţile de organizator desăvârşit al planurilor în cele mai mici detalii.

Horoscop Urania 6 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

într-o continuă căutare de noi oportunităţi, vă păstraţi o gândire tânără pe care o hrăniţi cu entuziasm şi cu vise. Sunteţi în al nouălea cer când vă confruntaţi cu încercări, deoarece acestea vă stimulează dorinţa de victorie. îndrăgostit de viaţă, vă place să daţi culoare propriei existenţe prin gesturi nebuneşti şi prin aventuri sentimentale. Foarte creativ, aveţi o imaginaţie fertilă şi un suflet de artist. Apreciaţi frumosul, fie că e vorba de oameni sau de bunuri materiale. Spiritul dumneavoastră analitic disecă întotdeauna lucrurile pentru a le înţelege mai bine. în relaţiile cu ceilalţi, aveţi nevoie să simţiţi că sunteţi apreciat la justa valoare. Impetuos, vă înflăcăraţi cu uşurinţă în jocurile de seducţie.

Dragoste :Forţa de seducţie asociată cu romantismul face din dumneavoastră un partener extraordinar.
Bani/muncă:Norocul dumneavoastră pe plan financiar nu se datorează destinului, ci extraordinarului optimism ce vă caracterizează.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI