Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 Februarie

Horoscop Urania 6 Februarie

Horoscop Urania 6 Februarie

Nativul este o fire foarte activă, întotdeauna în mişcare, obositoare uneori pentru ceilalţi, dar şi pentru el, cu calităţi multiple, mai ales în domeniile practice, cu oarecare rezultate notabile în carieră, dar nu are parte aproape niciodată de apreciere {meritată) din partea semenilor săi, ci numai de multe tracasări şi plictiseli, succesele (care nu ar trebui să îl ocolească) fiind dintre cele scump plătite.

Horoscop Urania 6 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Treceţi rapid de la o acţiune la alta, de la o situaţie la alta, de la un loc la altul. Vă entuziasmaţi uşor pentru un proiect sau pentru o cauză, dar vă pierdeţi curând motivaţia şi… iată că vă îndreptaţi deja spre altceva! în definitiv, acest fel de a fi nu este nici foarte productiv şi nici nu vă ajută să vă puneţi în valoare, deoarece rezultatele eforturilor dumneavoastră sunt rareori vizibile. Trebuie să vă temperaţi impetuozitatea şi să vă străduiţi să terminaţi ceea ce începeţi. O mai bună planificare şi o mai atentă organizare a timpului şi a proiectelor dumneavoastră sunt indispensabile. în ceea ce priveşte nevoia dumneavoastră de acţiune şi de mari iniţiative promotoare de schimbări, vi le puteţi satisface pe parcursul activităţilor din timpul liber. Veţi ajunge astfel la un echilibru intre o viaţă bine organizată şi experienţe palpitante.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener care să vă tempereze avânturile, fară să vă împiedice mersul înainte.
Bani/muncă:Profesional, trebuie să fiţi înconjurat de oameni capabili. Aceasta va avantaja interesele.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI