Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 Martie

Horoscop Urania 6 Martie

Horoscop Urania 6 Martie

Nativul este preponderent un caracter destul di slab şi o fire mai moale, deşi nu-i lipsesc calităţile, preferând să joace rolul unui imitator, care ar putea reuşi şi aşa, dacă nu îşi alege un singur model de urmat, riscând astfel să îşi trăiască viaţa în umbra celorlalţi, muncind din greu… şi-atât; marea sa şansă este aceea de a fi el însuşi un novator, un deschizător de drumuri, sau măcar nu un simplu subordonat.

Horoscop Urania 6 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Amânaţi cu uşurinţă pe a doua zi deciziile ce trebuie luate şi acţiunile pe care le aveţi de întreprins. în felul acesta, drumul dumneavoastră spre realizarea scopurilor propuse este considerabil încetinit. Acceptaţi cu greu să jucaţi un rol secundar şi atunci preferaţi să nu participaţi deloc. Cu toate acestea, numai urcând treaptă cu treaptă, se ajunge sus, în capătul scării. Aveţi o uimitoare uşurinţă de a învăţa şi aceasta v-ar putea conduce la succes, cu condiţia să adăugaţi un strop de voinţă şi de energie. Cu un comportament manierat, lumea vă apreciază surâsul, modul în care daţi culoare vieţii, precum şi ideile inovatoare, originale. Dacă toate acestea vă flatează ego-ul, cu atât mai bine, dar nu ele vă vor face să accederi la un nivel superior, aşa cum doriţi. Veţi reuşi numai prin muncă şi prin eforturile de fiecare zi.

Dragoste :Intrucât sunteţi realist şi încrezător, relaţia dumneavoastră sentimentală este armonioasă şi bazată pe respect.
Bani/muncă: Studiu şi eforturi pentru a vă dezvolta talentele: iată cheia reuşitei dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI