Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 Octombrie

Horoscop Urania 6 Octombrie

Horoscop Urania 6 Octombrie

Prea susceptibil şi bănuitor, fără a fi însă cu adevărat paranoic, dar fără să se situeze nici prea departe, nativul nu se poate bucura niciodată îndeajuns de cele ce-i oferă viaţa, deşi nu ar avea motive reale de a se plânge şi aceasta nici în plan material, unde „oferta” astrală predestinată este situată mult peste medie, şi nici în viaţa socială sau cea de familie, unde (oferta) este mai mult decât satisfăcătoare.

Horoscop Urania 6 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Ţintiţi întotdeauna mai departe şi mai sus. Sunteţi conştient de faptul că aveţi numeroase calităţi şi aptitudini care vă vor ajuta să urcaţi pe culmi. Vizionar, constructiv şi atent la cele mai mici detalii şi la cele mai neînsemnate schimbări, ştiţi să prevedeţi furtunile şi acalmiile. Instinctul şi judecata dumneavoastră sigură vă sunt cei mai buni aliaţi pentru a formula păreri, a opta, a evalua situaţii şi a lua decizii. Cu toate că sunteţi independent şi preferaţi rolul călăreţului singuratic, vă asociaţi uneori cu persoane competente pentru a înainta mai repede sau în condiţii mai bune. Consacrându-vă în întregime afacerilor, sunteţi uneori rupt de realitatea dumneavoastră familială şi socială; nu pierdeţi niciodată contactul cu cei apropiaţi, orice s-ar întâmpla.

Dragoste :Sunteţi plin de farmec şi seducător: dragostea şi toate binefacerile ei vă stau la îndemână.
Bani/muncă:In concepţia dumneavoastră singurul mod de acţiune este cel bazat pe cinste, iar timpul înseamnă bani.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI