Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 Septembrie

Horoscop Urania 6 Septembrie

Horoscop Urania 6 Septembrie

Nativul, deşi ar prefera în principiu să fie lăsat în pace de toţi, să nu fie implicat în nimic, sau măcar în nimic important, dacă este nevoit din varii motive să accepte acţiunea, se transformă într-un febril şi, pentru că rolul de subordonat nu îi este pe plac, va face totul pentru a parveni la funcţia de şef (ori de creator), singura poziţie care îi conferă posibilitatea de a ajunge în top, sau măcar de a face avere.

Horoscop Urania 6 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu o bună reputaţie şi dotat cu un simţ înnăscut al afacerilor, vă este greu să vă delegaţi atribuţiile şi să încredinţaţi administrarea afacerilor dumneavoastră altei persoane. Aveţi un fler extraordinar pentru a descoperi chilipiruri sau investiţii bune; uimitorul simţ al oportunităţii cu care sunteţi înzestrat vă ajută să vă aflaţi în locul potrivit, la momentul potrivit. Nu vă risipiţi timpul, ştiind că este preţios şi, mai ales, aducător de profituri. întrucât vă respectaţi întotdeauna promisiunile şi aveţi reguli de frumoasă conduită inflexibile, sunteţi foarte apreciat, atât de partenerii dumneavoastră de afaceri, cât şi de prieteni şi familie. Fermecător, simplu şi amabil, în puţinul dumneavoastră timp liber vă place să practicaţi sporturi sau activităţi recreative de grup, ocazii în care sunteţi apreciat pentru calităţile sufleteşti.

Dragoste :Partenerul dumneavoastră trebuie să fie activ, dar şi capabil uneori să vă frâneze cursa dezlănţuită.
Bani/muncă:Cu toate talentele pe care le aveţi, puteţi fi sigur de o situaţie financiară superioară.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI