Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

7 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 7 Decembrie

Horoscop Urania 7 Decembrie

Horoscop Urania 7 Decembrie

Succese foarte rapide, obţinute destul de facil, dar performanţa în sine îi sporeşte excesul de încredere în sine, ducându-l până la aroganţă, ce automat îi atrage un număr (şi) mai mare de antipatii profunde şi să îi sporeşte numărul de duşmani puternici, care îi fac mereu succesele efemere, nativul fiind nevoit să o ia mereu şi mereu de la capăt, „ciclul”neîncheindu-se niciodată.

Horoscop Urania 7 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Ferm şi puternic, nu faceţi niciodată mofturi când trebuie să acceptaţi noi responsabilităţi, oricât de multe şi de grele ar fi acestea. O faceţi cu plăcere, conştient de capacitatea dumneavoastră de a le asuma. Ştiţi să daţi dovadă de tact şi de diplomaţie, când situaţia o cere; în general acţionaţi cu prudenţă şi cu clarviziune. înainte de a vă angaja într-un proiect, vă acordaţi timp pentru a-l studia şi a dobândi cunoştinţele necesare îndeplinirii lui, cu pricepere şi siguranţă. Independent, nu vă place să daţi cuiva socoteală sau să vă justificaţi, indiferent în legătură cu ce. Datorită capacităţii dumneavoastră de a vă controla şi de a vă stăvili reacţiile emotive, vi se întâmplă rareori să fiţi stăpânit vreme îndelungată de nelinişte sau de incertitudini.

Dragoste :Instauraţi valori convenţionale şi reguli ferme în relaţia dumneavoastră sentimentală.
Bani/muncă:Intotdeauna doriţi să câştigaţi mai mulţi bani, să posedaţi mai mult, să deţineţi lucruri mai bune.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “7 Decembrie”

  1. Calin Elena says:

    Multumim Doamnei Simona Varzaru,Echipei URANIA MEDIA,pentru toata munca depusa pentru informarea noastra ,va dorim succes,multa sanatate si putere de munca,toate cele bune !

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI