Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

7 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 7 Ianuarie

Horoscop Urania 7 Ianuarie

Horoscop Urania 7 Ianuarie

Nativ de posibil mare succes, înzestrat cu certe calităţi de lider, predispus spre a avea însă parte de o mulţime de necazuri multiple, în ciuda (sau poate tocmai din cauza asta) ascendentului său asupra interlocutorului sau a unor grupuri de oameni (putând fi chiar importante mulţimi), metodele sale fiind mai degrabă subtile, de fină manipulare, decât de impunere, ceea ce dă falsa impresie a lipsei de autoritate.

Horoscop Urania 7 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă place să apăreţi în ochii celorlalţi aşa cum îi convine fiecăruia, în funcţie de circumstanţe. Unii văd prin urmare în dumneavoastră o persoană blândă şi rezervată, alţii un lider sau un fericit amestec din cele două. Ceea ce arătaţi este ceea ce doriţi să oferiţi. Sociabil şi empatic, sunteţi persoana pe care se poate conta pentru confidenţe şi sprijin, ceea ce vă determină deseori implicarea în fel de fel de situaţii. Credeţi că viaţa este o ucenicie în dragoste, în atitudinea pe plan social, în evoluţia lucrurilor spre un viitor mai bun pentru toţi. Nu ar fi de mirare să alegeţi o activitate care v-ar permite chiar să exprimaţi deschis acest aspect al personalităţii dumneavoastră, punându-vă într-un fel în serviciul comunităţii.

Dragoste :Visător şi chiar utopic în continua dumneavoastră căutare a unui viitor mai bun, puteţi fi încadrat cu greu într-un tipar.
Bani/muncă:Păziţi-vă de ceea ce este prea frumos pentru a fi adevărat, pentru că aveţi deseori tendinţa de a fi naiv. înconjuraţi-vă de persoane de încredere.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI