Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

7 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 7 Iulie

Horoscop Urania 7 Iulie

Horoscop Urania 7 Iulie

Caracter egoist, distant şi dispreţuitor, profund convins de faptul că el nu este nicidecum asemenea celorlalţi, nativul are totuşi şansele sale reale de succes, garanţia reuşitei, nu însă în familie, unde e predestinat neînţelegerilor, ci în carieră, de maxim folos fiindu-i tocmai distanţarea de ceilalţi, de „locatar în turn de fildeş”, cea care impune mai mult respect chiar decât performanţa în sine.

Horoscop Urania 7 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dotat cu o inteligenţă mult superioară celei pe care o afişaţi, observaţi, analizaţi şi sunteţi întotdeauna gata să vă aruncaţi asupra unei ocazii sau să împingeţi o uşă întredeschisă, ce duce la o lume de descoperiri. în aparenţă distrat, indiferent chiar la ceea ce vă înconjoară, concepeţi proiecte, elaboraţi planuri, vă evaluaţi şansele de reuşită; primiţi cea mai frumoasă recompensă atunci când ieşiţi câştigător dintr-o afacere în care concurenţa era feroce. Pentru a vă simţi motivat precum şi pentru a vă amuza, aveţi o nevoie aproape vitală de a răspunde provocărilor. Independent şi curios, sunteţi neîncetat în căutarea învăţămintelor şi a experienţelor noi, tratând cu indiferenţă criticile şi judecata altora.

Dragoste :Tandru şi încrezător, dăruiţi mult şi nu cereţi decât rareori ceva în schimb.
Bani/muncă:Vă conduceţi afacerile cu multă abilitate, iar sfaturile şi părerile din afară vă sunt inutile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI