Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

7 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 7 Septembrie

Horoscop Urania 7 Septembrie

Horoscop Urania 7 Septembrie

Deşi este, prin definiţie, un conciliant, un caracter blând şi îndeobşte supus, în prim-planul vieţii sale va fi întotdeauna lupta, de care va avea parte neîncetat, chiar şi pentru cauze mici, insignifiante, ceilalţi văzând în nativ o „ţintă uşoară”, motiv pentru care îl atacă mereu; surprinzător, el este o „apă adâncă”, netemător de dispute, care va pierde rareori bătăliile duse, cu atât mai puţin pe cele în care miza îi este poziţia socială.

Horoscop Urania 7 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

V-aţi dori să puteţi încetini ritmul atât de rapid de evoluţie al lumii, să-i convingeţi pe oameni să fie mai puţin materialişti, să determinaţi o întoarcere la surse şi la simplitate. Dar, fiind totuşi ataşat de bunurile pe care le deţineţi şi ambiţios, pentru că doriţi să ajungeţi pe poziţii înalte şi să vă faceţi un loc sub soare, păstraţi pentru dumneavoastră visul de sobrietate şi de pace universală. Devotat şi talentat, vă implicaţi deplin în toate activităţile, precum şi în problemele cărora le acordaţi o importanţă specială. Fidel familiei, vă luaţi rolul şi responsabilităţile foarte în serios. Nu vă plac oamenii fatalişti şi pesimişti; din punctul dumneavoastră de vedere, nimic nu este imposibil dacă există voinţă şi dacă se fac eforturile necesare.

Dragoste :Dăruiţi mult partenerului şi aşteptaţi să vă răspundă în acelaşi mod.
Bani/muncă:Puternic şi cu încredere în afaceri, vă respectaţi cu greu propriul buget.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI