Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

8 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 8 August

Horoscop Urania 8 August

Horoscop Urania 8 August

Destinul îi este destul de favorabil, găsindu-şi fericirea în mijlocul familiei şi al unui grup destul de restrâns de prieteni, dar nativul poate face o carieră realmente frumoasă, de„prim-plan”, mai ales dacă va reuşi să fie stăpânul temperamentului său, îndulcindu-şi autoritatea un pic cam brutală ce îl caracterizează şi va renunţa la tendinţa răutăcioasă de a-i ofensa pe cei apropiaţi sau pe cei ce-l contestă.

Horoscop Urania 8 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Pentru dumneavoastră, viaţa este un imens teren de joc, un parc de atracţii. Evoluaţi pe el cu multă siguranţă, exploatându-vă talentele, punându-vă în practică ideile şi jucându-vă îndrăzneţ cu obstacolele, cu capcanele şi cu norocul. Dacă rezultatele acestor acţiuni sunt de multe ori la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră, există şi unele cu un sfârşit mai puţin favorabil şi, cu toate că nu vă place să pierdeţi sau să daţi greş, vi le asumaţi cu detaşare. Dacă astfel de situaţii vă sting înflăcărarea, aceasta este o stare trecătoare, pentru că în scurt timp vă lansaţi în noi aventuri. Autentic, spontan şi trăind din plin clipa prezentă, savuraţi momentele bune, apreciaţi noile întâlniri şi experienţe şi descoperiţi cu plăcere cărările neexplorate.

Dragoste :Relaţia dumneavoastră sentimentală trebuie să poarte amprenta respectului şi a unei mari libertăţi de acţiune.
Bani/muncă:Lucrător meticulos, dar aventurier, nu vă place nici să conduceţi, nici să fiţi onorat.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

2 Comentarii to “8 August”

  1. Campan Mirela Laura says:

    imi santeti draga,pentru ca prin previziunile dumneavoastra ajutati o multime de oameni fara nici o compensatie.Va multumesc pentru indrumare si sfat.Dumnezeu sa va ocroteasca.

  2. Mariana says:

    Ma regasesc si in fiecare saptamana va citesc horoscopul…suntetifrt buna inceea ce faceti…mult succes in continuare si numai bine

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI