Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

8 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 8 Februarie

Horoscop Urania 8 Februarie

Horoscop Urania 8 Februarie

Foarte preocupat de cariera sa, pentru a cărei împlinire nu precupeţeşte niciun efort, talentat în mai multe domenii şi deosebit de tenace, nativul, paradoxal, este înzestrat şi cu un temperament de apostol, aceasta însemnând extrem de multă generozitate şi o mare înţelegere pentru tot ceea ce este omenesc, adică o viaţă plină de devotament, uneori poate prea aspră, dar întotdeauna plină de mulţumire sufletească.

Horoscop Urania 8 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Imaginativ, creativ şi visător, sunteţi mai curând imprevizibil pentru cei din jur. Faceţi ceea ce vă dictează inima şi, deseori, numai dumneavoastră înşivă reuşiţi să vă înţelegeţi motivaţiile. Fermecător şi cu zâmbetul pe buze, ştiţi să vă împărtăşiţi celorlalţi convingerile cu delicateţe şi cu diplomaţie. Iubiţi viaţa şi pe oameni. Treceţi prin lume privind înjur cu încântare, aveţi o gândire receptivă şi un suflet de copil. Pentru dumneavoastră, eforturile depuse sunt tot atât de importante, dacă nu chiar mai importante decât rezultatele obţinute. Fără să căutaţi perfecţiunea, vă străduiţi să vă îmbunătăţiţi universul, având în vedere atât propriile slăbiciuni cât şi defectele ambientului dumneavoastră. Numai alături de familie vă găsiţi seninătatea şi forţa de a vă continua drumul.

Dragoste :Respectaţi dragostea şi nu vă implicaţi în relaţii superficiale.
Bani/muncă:Răbdarea şi dorinţa dumneavoastră de a învăţa vă permit să faceţi faţă tuturor încercărilor.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI