Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 August

Horoscop Urania 9 August

Horoscop Urania 9 August

Predispus astral spre o relativă fragilitate şi boli diverse, deşi nu dintre cele grave, nativul îşi va trăi cu satisfacţie o existenţă îndeobşte modestă, dar calmă, ajutat fiind de firea sa blândă şi împăciuitoare, dar poate avea uneori şi succese de-a dreptul notabile, datorate unor asocieri conjuncturale, dar şi acestea, doar rareori, oricât de strălucitoare ar fi, nu se vor menţine perioade mai lungi de timp.

Horoscop Urania 9 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Destul de discret în acţiunile pe care le întreprindeţi, vă valorificaţi de cele mai multe ori în spatele scenei, în favoarea dumneavoastră sau a altora, înţelepciunea, prudenţa, profunzimea sentimentelor şi marea forţă interioară. Aceasta nu vă împiedică totuşi să luptaţi cu vechile prejudecăţi sau să preluaţi comanda atunci când e vorba de o cauză la care ţineţi. Răbdător şi meticulos, vă folosiţi cunoştinţele şi experienţa pentru alegerea căilor şi a ocaziilor, sfârşind aproape întotdeauna prin a obţine ceea ce doriţi. Deoarece ştiţi că aparenţele sunt de obicei înşelătoare, căutaţi să descoperiţi la ceilalţi calităţile sufleteşti şi spirituale. Cunoaşteţi valoarea loialităţii şi fidelităţii.

Dragoste :Echilibrat, menţineţi armonia în viaţa dumneavoastră şi lăsaţi iubirii posibilitatea să vă cucerească la momentul potrivit.
Bani/muncă: Sunteţi cinstit şi parolist; această reputaţie vă deschide uşi importante.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI