Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Decembrie

Horoscop Urania 9 Decembrie

Horoscop Urania 9 Decembrie

Inteligenţă din belşug, simţul măsurii, creativitate adesea novatoare şi disponibilitatea de adaptare la tot ce e nou îi asigură nativului garanţia unei vieţi calme, specifică omului care nu se pierde niciodată cu firea, în timp ce excesele de tot felul, care rămân întotdeauna o posibilitate pentru el, îl pot duce spre culmile cele mai înalte, mai ales în carieră, dar şi în abis.

Horoscop Urania 9 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Pentru dumneavoastră, timpul nu există decât în măsura în care oamenii acordă importanţă trecerii lui, rapidă pentru unii, prea lentă pentru alţii şi totuşi imuabilă. Nu vă temeţi deloc să vă angajaţi în proiecte pe termen lung, cele a căror finalizare necesită ani, pentru că nu trăiţi constant în stare de urgenţă, după modelul celor de o seamă cu dumneavoastră. Atent, răbdător şi prudent, aveţi încredere în viaţă şi în viitor. Posedaţi o uimitoare stăpânire de sine; când vă angajaţi, o faceţi necondiţionat. Persoanele care vă frecventează vă iubesc şi vă admiră profunzimea sufletească, sfaturile avizate pe care le daţi şi profunda maturitate. Contemplativ, tăcut şi nobil, vă realizaţi în condiţii de extremă sobrietate a de economie de mijloace.

Dragoste :Radios, amabil şi paşnic sunteţi fermecător şi foarte atrăgător pentru sexul opus.
Bani/muncă:Logic şi metodic, aveţi nevoie de un post bine situat şi de reguli bine stabilite.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI