Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Februarie

Horoscop Urania 9 Februarie

Horoscop Urania 9 Februarie

Rapid în luarea deciziilor şi destul de autoritar în implementarea lor, plin de talente diverse, nativul ar putea avea o viaţă destul de frumoasă şi realmente uşoară, luminată periodic de mai multe reuşite importante, dar va fi destul de marcat psihic de criticile care i se vor aduce, nu foarte numeroase – este drept -, dar extrem de înverşunate, chiar ranchiunoase, ale celor cu care intră în contact.

Horoscop Urania 9 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Doriţi să vă distingeţi, să ieşiţi din umbră, să fiţi original şi pentru aceasta sunteţi gata să spuneţi tot ce gândiţi. în general, cu un deplin control al emotivităţii, vă apăraţi cu convingere ideile şi părerile. Cu toate că nu sunteţi lipsit de umor, înţelegeţi când trebuie să fiţi serios şi vă adaptaţi rapid situaţiei. Se spune că suntem ceea ce mâncăm; în cazul dumneavoastră acest dicton este foarte potrivit, deoarece alimentaţia joacă un rol important atât pe planul fizic cât şi pe cel psihic. Prin urmare, trebuie să aveţi grijă de echilibrul dumneavoastră. Scrisul v-ar putea ajuta mult să vă clarificaţi anumite conflicte interioare sau să vă puneţi în ordine ideile originale, dar imperfect structurate.

Dragoste :Ar fi de dorit să vă împărtăşiţi mai mult visele şi acţiunile cu partenerul de cuplu.
Bani/muncă: Este preferabil să vă asiguraţi colaborarea cu un partener ce posedă calităţi complementare cu ale dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI