Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Ianuarie

Horoscop Urania 9 Ianuarie

Horoscop Urania 9 Ianuarie

Energia absolut debordantă, firea crudă şi nemiloasă, lipsită de scrupule şi modul de acţiune mult prea direct, întotdeauna trecând ca un tăvălug peste personalitatea celorlalţi (şi inima partenerului său) sunt pentru acest nativ garanţia reuşitei sale depline, solide, în carieră şi în societate, dar ţinta îi e cu adevărat accesibilă doar dacă renunţă din când în când la o doză de energie, mai ales în relaţiile cu sexul opus.

Horoscop Urania 9 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Imaginativ şi intuitiv, vă pricepeţi să găsiţi cuvintele potrivite şi să faceţi gesturile necesare nu numai în sprijinul propriei cauze, ci şi pentru a fi de folos celorlalţi. Cu toate că dispuneţi de multă energie, sunteţi în esenţă calm şi senin în ceea ce priveşte viitorul şi viaţa în general. Sunteţi sensibil la diferenţele de atmosferă, la vibraţii şi la tot ce vă leagă de cosmos. Chibzuit din fire, analizaţi opţiunile ce vi se oferă, luând astfel decizii judicioase, care vă pot aduce beneficii atât pe planul financiar, cât şi pe cel psihologic. Dacă nu refuzaţi ajutorul ce vi se oferă, vă păstraţi totuşi dreptul de veto. Nu vă place ca lumea să se bizuie numai pe dumneavoastră, chiar dacă sunteţi întotdeauna gata să-i ajutaţi pe cei din jur. Aveţi o memorie bună şi nu-i uitaţi niciodată pe cei care v-au făcut bine, de altfel nici pe cei care v-au făcut rău.

Dragoste :Puneţi mult suflet în dragoste şi aşteptaţi aceeaşi atitudine de la partener.
Bani/muncă:Fire independentă, ştiţi să recunoaşteţi şi să folosiţi ocaziile bune care vi se prezintă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI