Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Iulie

Horoscop Urania 9 Iulie

Horoscop Urania 9 Iulie

Nativ care, deşi trăind mai degrabă haotic, sub semnul lui „fie ce-o fi”, nu atât din pasiunea pentru aventură şi risc, care la el nu trece nicicând de nivelul „riscului calculat”, cât din comoditate, deşi dovedindu-se destul de neglijent deseori, este predispus astral unor certuri şi bine meritate succese,datorită unei unice calităţi dominante, talentul, care se poate manifesta în cele mai diverse domenii.

Horoscop Urania 9 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

La primul contact, lumea vă remarcă forţa, frumoasa prestanţă, dinamismul, fermitatea şi tot ce dezvăluie simpla dumneavoastră prezenţă. Aveţi un cod de onoare pe care se bazează excelenta reputaţie de care vă bucuraţi la toţi cei din jur. Schimbaţi decorul pentru a-l adapta nevoilor dumneavoastră şi rescrieţi regulile în funcţie de exigenţele proprii sau de cele dictate de o anumită situaţie. Cu toate că sunteţi foarte loial şi disponibil faţă de cei apropiaţi, credeţi în principiul că fiecare este stăpân pe propriul destin şi responsabil atât de fericirea, cât şi de nefericirea sa. Vă face plăcere să încercaţi experienţe noi, să descoperiţi orizonturi noi şi să întâlniţi oameni diferiţi prin culoare, cultură sau limbă.

Dragoste :Partenerul dumneavoastră trebuie să fie echilibrat şi loial şi să vă accepte nevoia de libertate.
Bani/muncă:Dacă sunteţi bine remunerat, vă este uşor să intraţi într-o mică rutină confortabilă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI