Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Mai

Horoscop Urania 9 Mai

Horoscop Urania 9 Mai

Bănuitor, uneori uşor paranoic şi sobru, chiar sumbru şi neliniştit deseori, nativul nu va fi ocolit de marile succese, de care se va putea bucura încă din timpul primei tinereţi, dar va avea parte şi de destulă amărăciune şi decepţii în partea a doua a vieţii, căci acestea se vor nărui la un moment dat, din cauza unor conjuncturi independente firii sau comportamentului său, mai degrabă de natură socială decât astrală.

Horoscop Urania 9 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Destul de singuratic, circumspect şi discret, nu sunteţi foarte vorbăreţ şi nu vă place să vorbiţi de dragul de a vorbi. Preferaţi mult mai mult să ascultaţi şi să observaţi ce se petrece în jurul dumneavoastră. înţelept şi prudent, cântăriţi îndelung argumentele pro şi contra înainte de a lua o hotărâre. Pe plan social, preferaţi relaţiile pe termen lung, cele care se stabilesc lent, dar durează mai mult timp, şi nu relaţiile superficiale înnodate rapid, dar lipsite de substanţă. Pentru a fi fericit, nu aveţi nevoie decât de linişte, de calm şi de prieteni adevăraţi. Trăiţi fară să vă ascundeţi adevăratul fel de a fi şi vă plac cei care adoptă aceeaşi formulă. Empatic, participaţi la nenorocirile celorlalţi şi le oferiţi sprijin şi consolare. Puternic înclinat spre reflecţie, preferaţi să daţi sfaturi, nu să primiţi.

Dragoste :Liniştea sufletească, siguranţa şi confortul iubirii vi se par mai importante decât pasiunea într-o relaţie intimă.
Bani/muncă:Sunteţi un candidat perfect pentru lumea finanţelor, gestiune financiară şi economii.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI