Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Martie

Horoscop Urania 9 Martie

Horoscop Urania  9 Martie

Intotdeauna mult prea tranşant, indiferent de importanţa cauzei, nativul, un analist de prim ordin înainte de toate, va fi un fanatic prin definiţie, al unui alt om, al unei idei, al unei cauze, al unei religii etc. – deloc dispus dialogului şi concesiilor minimale, mergând, dacă nu chiar până la însăşi falsificarea noţiunii de adevăr, oricum măcar (şi obligatoriu) până la impunerea adevărului său.

Horoscop Urania 9 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Generos atât cu timpul cât şi cu sentimentele dumneavoastră, ştiţi să-i ascultaţi pe ceilalţi descărcându-şi sufletul, şi reacţionaţi cu o remarcabilă empatie. îi consolaţi, îi ajutaţi, îi sprijiniţi pe toţi, fară să ţineţi vreodată socoteala timpului şi a efortului; în felul acesta vă găsiţi utilitatea.
Descurcăreţ din fire, nu vă lăsaţi niciodată descurajat de obstacole sau de probleme. De un optimism extraordinar, traversaţi perioadele dificile cu o uimitoare seninătate. Sunteţi o formidabilă sursă de soluţii practice pentru ceilalţi, un exemplu, un far pentru toţi cei apropiaţi. Aflat necontenit în căutarea armoniei şi a echilibrului, ştiţi să creaţi o oază de calm şi de relaxare în ambianţa personală şi în mediul dumneavoastră, în general. Sunteţi un amestec fermecător de vis şi de logică.

Dragoste :Foarte iubitor din fire, vă dăruiţi total, cu condiţia ca încrederea să nu vă fie vreodată spulberată.
Bani/muncă:Vă găsiţi motivaţia în a-i ajuta pe ceilalţi; preferaţi să dăruiţi decât să primiţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

2 Comentarii to “9 Martie”

  1. andrei stefan says:

    Incerc sa ma abtin..si sa fiu sceptic, pentru mine noua, si ca sunt nascut pe noua martie, 09.03 mi se pare un mare dar, iubesc simetria asta daca o pot spune asa. Descriere care a curs prin mine a facut ca filtrele mele senzoriale sa pastreze majoritatea detaliile ca fiind adevarate 🙂 multumim.

  2. banu claudia ane-marie says:

    Asa este mult pt altii putin pt mine si culmea asta ma face sa ma simt extraordinar de bine.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI