Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Noiembrie

Horoscop Urania 9 Noiembrie

Horoscop Urania 9 Noiembrie

Prea tranşant, neacceptând decât albul-imaculat şi negrul-catran, nativul face parte dintre aceia ce îşi vor face singuri viaţa mai grea, lipsit fiind de cea mai elementară supleţe în relaţiile cu semenii săi, atitudine care îi poate periclita cât se poate de serios cariera ce se arată deosebit de promiţătoare la un moment dat, precum şi viaţa privată.

Horoscop Urania 9 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

în ochii celorlalţi păreţi de multe ori auster, rece sau chiar trufaş, dar nimic nu e adevărat. Această impresie de severitate pe care o lăsaţi trebuie pusă pe seama marii dumneavoastră discreţii. în plus, vă sunteţi perfect suficient dumneavoastră înşivă şi nu aveţi nevoie să fiţi condus sau protejat de cineva. Sobru şi prudent, vă dezvăluiţi rareori reacţiile emotive; când o faceţi, aceasta se întâmplă întotdeauna în compania oamenilor în care aveţi totală încredere. Pe cât este posibil, vă retrageţi întotdeauna din agitaţia ce domneşte înjur, preferând liniştea căminului dumneavoastră. Aveţi o nevoie reală de singurătate şi de perioade de reflecţie. Perseverent, atunci când întreprindeţi ceva, mergeţi întotdeauna până la capăt.

Dragoste :Raţional şi realist, evitaţi confruntările şi raporturile de forţă.
Bani/muncă:Curiozitatea vă determină să cercetaţi dacă în altă parte există o ofertă mai profitabilă din punct de vedere financiar.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI