Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 9 Octombrie

Horoscop Urania 9 Octombrie

Horoscop Urania 9 Octombrie

Dotat cu un evident talent al imitaţiei, în absolut toate ipostazele posibile, nativul, blagoslovit şi cu un temperament artistic temeinic, poate deveni el însuşi cu maximă uşurinţă un personaj suficient de interesant pentru a fi el cel imitat de ceilalţi, care are oricum predestinată o viaţă fericită şi zglobie, ba chiar ferită de cea mai mică umbră de nefericire chiar dacă va fi să rateze.

Horoscop Urania 9 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi o imaginaţie vie şi idei originale care, îngemănate cu sufletul dumneavoastră de copil, vă conferă o aură de unicitate, de excentricitate tulburătoare. Nu aveţi cu adevărat înclinaţii pentru munca laborioasă; întrucât creativitatea dumneavoastră vă determină să nu vă înţelegeţi cu toată lumea, trebuie să selecţionaţi atent persoanele cu care sunteţi în relaţii apropiate sau depărtate. Capabil de multă amabilitate, sunteţi în fond foarte apreciat de oamenii cu care faceţi front comun într-un proiect sau în apărarea unei cauze. Vă feriţi de controverse, de furtuni şi de dezbateri animate, preferând să gravitaţi într-o ambianţă calmă şi armonioasă. Dat fiind că energia vi se epuizează repede, trebuie să vă organizaţi bine orarul şi activitatea.

Dragoste :Realist, ştiţi ce căutaţi şi nu lăsaţi fantasmele să eclipseze realitatea.
Bani/muncă:Preferaţi să acţionaţi în planul secund; vă cunoaşteţi limitele şi le respectaţi întotdeauna.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI