Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2013

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: O aliniere norocoasă a planetelor Jupiter, Saturn şi Neptun vă poate aduce un cadou de familie, o moştenire, un contract de asigurare sau un preţ excelent dacă vreţi să cumpăraţi ori să vindeţi o proprietate. Din nou, fiţi moderat dacă faceţi un împrumut, deoarece puteţi exagera cu uşurinţă. Planurile şi deciziile legate de gospodărie sau de familie, care până acum au fost blocate, se vor urni după ce Mercur va reveni, pe data de 20, la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 22 iulie din Vărsător, casa a unsprezecea, vă va pune în legătură cu prietenii şi va scoate în evidenţă activităţile de grup – organizaţii sau lucrul în echipă la locul de muncă. Majoritatea prieteniilor vor fi reconfortante sau chiar dătătoare de speranţe, însă cel puţin una vă va face să vă întrebaţi de ce aţi vrut ca persoana respectivă să facă parte din viaţa dumneavoastră. Un diferend legat de sistemul de valori poate atrage după sine sfârşitul unei relaţii romantice.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Entuziasmul dumneavoastră legat de serviciu se va reînnoi începând cu data de 22, când Venus pătrunde în Fecioară, casa a şasea. Profitaţi de această perioadă pentru a vă consolida relaţiile de la locul de muncă, inclusiv cu factorii de decizie, însă e bine să vă retrageţi dacă cineva încearcă să vă facă părtaş la problemele proprii. Indiferent dacă e vorba de subiecte personale sau legate de afaceri, există pericolul ca vina să cadă asupra dumneavoastră.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Aveţi grijă de casă spre sfârşitul lunii, atunci când Marte, aflat în Rac, va intra în conflict cu mai multe planete. Un optimism exagerat ar putea declanşa un accident dacă nu puneţi pe primul plan siguranţa proprie. Nu exageraţi atunci când lucraţi cu diverse unelte, în bucătărie ori dacă vă urcaţi pe vreo scară. Recurgeţi la prudenţă şi în prima săptămână din iulie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,10,11,17,19,23, 26, 28

Zile nefavorabile: 2,7,9,14,15,21,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI