Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Mai 2012

Avantaje planetare.

Luna plină din Scorpion, casa a unsprezecea, de pe 6 mai, se referă atât la creativitate, cât şi la prietenie şi activităţi în grup. Deoarece energia lunară activează planeta Jupiter din Taur, casa a cincea, puteţi fi solicitat pentru o poziţie de conducere într-un proiect de echipă la locul de muncă sau într-o organizaţie. După aceea distanţaţi-vă un timp de ceilalţi, pentru a reflecta mai mult şi a găsi idei creatoare. Rezervaţi-vă de asemenea o parte din timpul liber pentru a vă bucura de un hobby sau a participa Ia un eveniment sportiv.

Relaţii.

. Planeta Mercur tranzitează Berbecul, casa a patra, până pe 10 mai, după care avansează în Taur, casa a cincea, unde rămâne între 10 şi 24 mai. Cât timp Mercur va fi în Berbec, vă puteţi aştepta la tensiuni implicându-l pe un membru de familie sau pe un şef, care-şi va dori atenţia dumneavoastră absolută. Odată ce Mercur va intra însă în Taur, relaţiile vor fi pozitive, cu numeroase oportunităţi de socializare cu prietenii şi de momente plăcute petrecute cu copiii. Este posibilă o relaţie sentimentală nouă, dar nu luaţi lucrurile prea în serios până când Venus nu-şi va relua mersul direct la sfârşitul lui iunie.

Bani şi succes.

în ciuda mersului aparent retrograd al planetei Venus, veţi avea parte de satisfacţie în muncă după ce Luna nouă (eclipsă solară) de pe 21 mai va transmite energie casei a şasea. Fiţi scânteia şi susţinătorul energic, persoana care-i motivează pe alţii să-şi dea măsura totală a capacităţilor. Rezistaţi totuşi tendinţei de a-i împinge pe alţii să fie mai eficienţi în jurul datei de 25 mai.

Turbulenţe planetare.

Va fi posibil să apară erori în proiectele de la locul de muncă şi câteva probleme cu colegii când planeta Venus se va afla în mers aparent retrograd între 16 mai şi 28 iunie. Cauzele vor fi mai degrabă unele neînţelegeri. Fiţi prudent. Păstraţi-vă pentru dumneavoastră informaţiile personale şi planurile profesionale. Cineva ar putea încerca să folosească informaţiile împărtăşite pentru a vă submina eforturile.
Zile favorabile: 1, 6, 13, 14, 18, 19, 20, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Mai 2012

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI