Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012 !?

Capricorn eclipse 2012

în 2012 sunt patru eclipse, două în Gemeni, una în Săgetător şi a patra în Scorpion. Efectele fiecăreia durează între şase şi douăsprezece luni, aşa încât influenţa lor se va prelungi şi în anul 2013.
Prima eclipsă solară a anului, pe 21 mai în Gemeni, vă aduce în centrul atenţiei casa a şasea, a muncii zilnice. Mai târziu în decursul aceluiaşi an, pe 28 noiembrie, va fi o eclipsă lunară în acelaşi semn. Prin urmare munca va fi domeniul predilect în a doua jumătate a lui 2012, deoarece energia eclipsei se combină cu a planetei Jupiter din Gemeni după data de 11 iunie. Munca efectuată vă va plăcea atât de mult, încât orice altceva din viaţa dumneavoastră va trece pe un plan secundar îndepărtat. Ţintiţi către echilibru, deoarece veţi fi mai productiv şi mai eficient în toate domeniile vieţii. V-aţi putea de asemenea trezi în rolul suporterului entuziast la locul de muncă, încurajându-i pe alţii să-şi dea măsura capacităţilor proprii şi veţi avea mai multe ocazii de a vă cunoaşte mai bine colegii în cadrul unor evenimente sociale.
Eclipsa lunară de pe 4 iunie din Săgetător, casa a douăsprezecea, trebuie să fie un memento pe termen lung al importanţei vieţii sănătoase, a stilului de trai echilibrat, ca şi a timpului acordat propriei persoane şi pasiunilor favorite din momentele de relaxare. Nu va reprezenta nici pe departe dificultatea pe care v-o puteţi imagina. Eclipsa solară de pe 13 noiembrie din Scorpion va aduce în prim-plan casa a unsprezecea, a prieteniei, şi va consolida accentul pus de Saturn pe acest sector. Timpul petrecut cu prietenii şi evenimentele sociale vor căpăta un impuls de pe urma eclipsei, ca şi statutul dumneavoastră de lider în activităţi de grup.
Saturn

Dacă v-aţi născut între 12 şi 20 ianuarie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Saturn din Balanţă, casa a zecea, a carierei şi statutului. Veţi simţi influenţa lui Saturn în iunie sau iulie, dacă v-aţi născut pe 12, 13 sau 14 ianuarie. Dacă v-aţi născut în oricare dintre celelalte zile, Saturn vă va aspecta Soarele între ianuarie şi mai, apoi din nou în august sau septembrie.
Pe timpul acestui tranzit al lui Saturn, munca susţinută poate duce la reducerea vitalităţii, aşa încât aveţi grijă să dormiţi suficient, în felul acesta vă veţi ajuta sistemul imunitar şi vă veţi păstra energia necesară în timpul perioadelor stresante din carieră. Tot acum sunt posibile realizări excepţionale, deoarece Saturn, planeta care vă guvernează semnul natal, se află în sectorul realizărilor. Determinant este dacă v-aţi ridicat la înălţimea aşteptărilor sale, îndeplinindu-vă responsabilităţile şi respectând regulile. Saturn răsplăteşte eforturile acestea, iar când vă aspectează Soarele aduce întotdeauna ceea ce meritaţi.

Dacă sunteţi pregătit pentru un salt în carieră, ceea ce căutaţi poate să apară spre sfârşitul anului, după ce planeta Jupiter intră în sectorul slujbei, pe 11 iunie. Nu va însemna în mod necesar o promovare, dar vă va extinde influenţa şi va conferi energie proaspătă angajamentului în carieră. Luna iulie poate aduce o oportunitate incitantă, cu un potenţial important de venit, însă în luarea deciziei aveţi grijă să cântăriţi toate aspectele pro şi contra. De asemenea, analizaţi compatibilitatea cu obiectivele dumneavoastră pe termen lung, deoarece deciziile în carieră pe care le luaţi acum vă vor călăuzi în următorii 14 până la 28 de ani.
Dacă v-aţi născut între 21 şi 30 decembrie, Soarele natal vă va fi aspectat de Saturn după ce va intra în Scorpion, pe 5 octombrie. Acest aspect favorabil cu Soarele natal vă va oferi acces liber la influenţa liniştitoare a lui Saturn şi la abilitatea de a face mai multe cu efort mai puţin. Puteţi însă cădea în capcana de a face totul singur. Ocoliţi-o. Mai bine lăsaţi-vă abilitatea de conducător să prevaleze şi motivaţi-i pe alţii pentru reuşită, delegându-le o parte din responsabilităţi. Din multe puncte de vedere, tranzitul acesta se referă la capacitatea de a deveni un lider bun. în decursul său veţi înţelege că unele obiective vi se schimbă şi evoluează, pe măsură ce vă daţi seama că sunteţi capabil de realizări şi mai mari. Aveţi răbdare cu propria persoană. Este o activitate în plină desfăşurare, fiindcă Saturn vă va aspecta

Soarele natal din nou din Scorpion în anul 2013.
Sub această influenţă puteţi deveni prieten bun cu o persoană vârstnică şi puteţi avea de câştigat de pe urma unui mentor care vă poate oferi sfaturi preţioase. Ascultaţi cu atenţie glasul cunoaşterii şi al experienţei. Vă poate oferi avantajul necesar pentru progres, mai ales în cadrul unei organizaţii sau într-o activitate de echipă.
Uranus
Dacă v-aţi născut între 21 şi 30 decembrie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Uranus din Berbec, casa a patra, a căminului şi a familiei. Anul acesta vor apărea modificări în casă, pe de o parte fiindcă primiţi un impuls către schimbare. Puteţi începe un proiect major de îmbunătăţire sau de redecorare a locuinţei ori vă puteţi căuta o casă nouă. Este de asemenea posibil să vă mutaţi în altă zonă. Un copil ajuns adult poate să se mute cu dumneavoastră ori să plece din casă şi va trebui să faceţi faţă acestor circumstanţe schimbătoare. încercaţi să găsiţi o alternativă dacă un părinte doreşte să se alăture gospodăriei dumneavoastră, fiindcă poate fi un factor de dezbinare. V-aţi putea confrunta cu nevoia unor reparaţii casnice şi este important să fiţi foarte atent cu tot ce funcţionează pe bază de curent electric. Cel mai bine ar fi să solicitaţi un specialist.
Pe plan personal, acest aspect Uranus-Soare vă va da un impuls puternic spre libertate şi independenţă, care poate fi pozitiv dacă îl utilizaţi pentru a schimba acele trăsături care trebuie schimbate. Priviţi spre interior, nu spre exterior. O modificare din mediul înconjurător poate satisface temporar această pornire, dar nu va fi ceva de durată.
Neptun
Dacă v-aţi născut pe 18,19 sau 20 ianuarie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Neptun din Vărsător, casa a doua, înainte de 3 februarie. Reflectaţi asupra lecţiilor financiare pe care le-aţi primit în anul 2011, când Neptun v-a aspectat de asemenea Soarele natal. După aceea folosiţi acest ultim tranzit pentru a vă gândi la felul în care v-a evoluat atitudinea faţă de bani şi alte valori. Ceea ce este acum important pentru dumneavoastră diferă probabil foarte mult de mentalitatea pe care o aveaţi înainte de acest tranzit. Mergeţi mai departe cu o încredere sporită în dumneavoastră şi în abilităţile personale.

Dacă v-aţi născut între 21 şi 24 decembrie, Soarele natal vă va fi aspectat de Neptun după ce va intra în Peşti, pe 3 februarie. Acest tranzit benefic din casa a treia vă va spori intuiţia, aşa încât ascultaţi-vă glasul interior şi testaţi-l mai întâi în chestiuni minore, dacă constituie o experienţă nouă pentru dumneavoastră. încrederea în al şaselea simţ vă va spori treptat şi va deveni mai intensă.
Sectorul acesta este asociat de asemenea cu învăţarea, de aceea gândiţi-vă la posibilitatea urmării unui curs comunitar pentru a deprinde un hobby nou sau abilităţi de scriere creativă. Dacă nu aveţi experienţa vorbitului în public, tranzitul acesta vă poate ajuta să căpătaţi abilităţile necesare, chiar la un nivel superior, ajungând printre cei mai buni. Comunicarea la unele niveluri şi cu anumite persoane poate fi totuşi derutantă, ducând la neînţelegeri. Aceasta se poate întâmpla cu un frate sau cu o soră ori în şedinţe la locul de muncă, aproape ca şi cum aţi vorbi două graiuri diferite. Protejaţi-vă când este necesar, susţinându-vă ideile şi opiniile prin documente.
Cereţi şi sfatul altora, dacă automobilul dumneavoastră sau un aparat electrocasnic va necesita o reparaţie costisitoare. Poate să nu fie necesară, dar la fel de bine este posibil să trebuiască să-l înlocuiţi pur şi simplu. Dacă anul acesta veţi cumpăra o maşină nouă, citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte după ce veţi cerceta piaţa pentru a găsi oferta cea mai bună.
Pluton
Planeta Pluton va forma o conjuncţie cu Soarele dumneavoastră natal dacă v-aţi născut între 27 şi 30 decembrie. Deşi acesta poate fi un tranzit dificil, care apare doar o singură dată în decursul unei vieţi, are şi o latură pozitivă. Pluton transformă tot ce atinge, ceea ce înseamnă că dumneavoastră sau o persoană apropiată veţi cunoaşte o schimbare majoră în anul următor. O relaţie se poate adânci sau se poate termina, ori puteţi înţelege dintr-odată că sunteţi prins într-o relaţie nesănătoasă. în acelaşi timp, puteţi învăţa multe despre natura şi relaţiile umane, transformându-vă atât concepţiile, cât şi comportamentul. Vă puteţi folosi de Pluton şi pentru a vă „reînnoi” prin dietă, exerciţii fizice şi un stil general de viaţă mai sănătos. Folosiţi influenţa acestei planete puternice pentru a înlocui obiceiurile rele cu altele bune.
Aveţi grijă să nu vă implicaţi prea mult în orice luptă pentru putere, mai ales la locul de muncă. Poate fi uneori dificil, deoarece alţii vor încerca să vă atragă în conflict şi în acelaşi timp vor insista să vă alăturaţi unei

tabere, dar cu cât veţi rămâne mai neutru, cu atât va fi mai bine. Din nou vă veţi extinde cunoaşterea asupra oamenilor şi motivaţiilor lor.
Cele mai dificile perioade vor fi când Pluton va intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a patra, în iunie şi septembrie. Aveţi grijă ca locuinţa şi bunurile să vă fie bine asigurate, mai ales dacă locuiţi într-o zonă afectată de intemperii. Citiţi poliţa cu atenţie chiar dacă agentul vă asigură că sunt acoperite toate eventualităţile. Dacă intenţionaţi să aduceţi îmbunătăţiri majore ale casei, ar fi înţelept să le amânaţi, deoarece rezultatele pozitive la care vă aşteptaţi sunt improbabile. Este de asemenea posibil să se dezvolte o fisură în familie. Rudele pot aştepta din partea dumneavoastră să soluţionaţi problema.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI