Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Dacă puteţi găsi timpul necesar pentru o scurtă excursie de weekend, profitaţi de prezenţa câtorva planete şi a fazei de Lună nouă de pe 21 februarie în Peşti, casa a treia. în caz contrar, planificaţi doar o excursie de o zi. Oricare dintre variante vă va revigora spiritul şi vă va oferi o detaşare bine-venită de stresul cotidian. Evitaţi totuşi primul weekend din februarie şi datele din jurul zilei de 23, când câteva planete vor intra în conflict cu Marte retrograd.

Relaţii.

Planeta Mercur realizează multe aspecte favorabile în luna aceasta, mai întâi în Vărsător, apoi în Peşti. Prima săptămână integrală din februarie poate aduce veşti bune pentru carieră, inclusiv şansa unei creşteri salariale. Alegeţi data de 18 sau 19 februarie pentru o întâlnire, mai ales dacă trebuie să convingeţi pe cineva de o idee. Atunci veţi avea abordări creative şi veţi fi în stare să-l fermecaţi până şi pe clientul sau colegul cel mai încăpăţânat.

Bani şi succes.

Ziua de 7 februarie aduce faza de Lună plină în Leu, casa a opta, a resurselor comune. Este o influenţă pozitivă pentru toate chestiunile băneşti, inclusiv deciziile financiare, solicitările de împrumuturi şi planificarea bugetului familial. Discutaţi cu partenerul şi folosiţi energia lunară pentru a găsi compromisul de buget care să vă mulţumească pe amândoi. După aceea începeţi să vă completaţi documentele pentru plata impozitelor.

Turbulenţe planetare.

Relaţiile de familie pot fi dificile după ce planeta Venus va intra în Berbec, casa a patra, pe 8 februarie. Aspecte planetare dificile pot declanşa conflicte şi dezacorduri casnice, de pildă din cauza unei reparaţii necesare în gospodărie sau pur şi simplu ca o înfruntare de voinţe ce implică un membru al familiei. Aveţi grijă ca locuinţa şi bunurile să vă fie bine protejate şi asigurate, mai ales dacă locuiţi într-o zonă afectată de fenomene meteo severe.
Zile favorabile: 8, 9, 12, 13, 18, 21, 26, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI