Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Peşti Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Aşteptaţi cu entuziasm data de 14 ianuarie, când planeta Venus intră în Peşti. Ea este însoţită de creşterea abilităţii de a atrage exact ceea ce doriţi: oameni, noroc, bani şi succes. Puteţi afla veşti bune la aproximativ o săptămână după ce Venus soseşte în semnul dumneavoastră natal, aşa încât împărtăşiţi-vă dorinţele universului.

Relaţii.

Viaţa socială va fi stimulată de faza de Lună plină din Rac, casa a cincea, de pe 9 ianuarie, dar şi de prezenţa planetei Mercur în Capricorn, casa a unsprezecea, între 9 şi 27 ianuarie. Ar fi bine totuşi să evitaţi întâlnirile cu prietenii pe 14 şi 20 ianuarie, zile cu potenţial pentru conflict. Data de 13 ianuarie este totuşi o alegere bună pentru o primă întâlnire sau o seară romantică petrecută cu partenerul de viaţă.

Bani şi succes.

în prima săptămână din ianuarie, mulţumită prezenţei planetei Mercur în Săgetător, casa a zecea, a carierei şi a statutului, veţi putea fi un factor eficient de comunicare la locul de muncă. Ziua de 6 ianuarie vă va solicita mai mult ca de obicei concentrarea şi calmul. Tot atunci s-ar putea să fie dificil să vă transmiteţi ideile. Programaţi o discuţie sau o întâlnire importantă pentru altă dată, dacă este posibil, şi amintiţi-vă să nu fiţi excesiv de sensibil la comentariile altora.

Turbulenţe planetare.

între 24 ianuarie şi 14 aprilie, planeta Marte va fi în mers aparent retrograd în Fecioară, casa a şaptea, putând afecta o relaţie strânsă, legături de familie şi prietenii. Perioada retrogradă nu este totuşi un moment potrivit pentru a sfârşi o relaţie. Mai bine încercaţi să reflectaţi obiectiv asupra evenimentelor şi punctelor de vedere care diferă de ale dumneavoastră. Veţi fi mai bine pregătit să luaţi deciziile cele mai bune la sfârşitul lui aprilie sau în mai.
Zile favorabile: 3,4, 13, 17, 21,25, 30, 31
Zile nefavorabile: 1, 6, 7, 8, 14, 20, 22, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI