Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !?

Pesti eclipse 2012

în 2012 sunt patru eclipse, două solare şi două lunare, şi efectele fiecăreia durează între şase şi douăsprezece luni. Două dintre ele sunt în Gemeni, aducându-vă în centrul atenţiei viaţa casnică, o alta se focalizează asupra carierei, iar a patra este în sectorul călătoriilor şi al educaţiei. Toate vă vor influenţa viaţa în anul acesta şi în 2013.
Planeta Jupiter, care va intra în Gemeni, casa a patra, pe 11 iunie, se va alătura influenţei eclipsei solare din 21 mai din acelaşi semn. Este posibilă o evoluţie pozitivă în viaţa casnică şi de familie, incluzând o locuinţă nouă pe care o veţi transforma repede într-un cămin adevărat. Energia eclipsei v-ar putea motiva să vă documentaţi asupra strămoşilor şi să creaţi albume pentru a păstra amintirile de familie. Se prefigurează şi o creştere a familiei spre sfârşitul anului sau în 2013, când eclipsa lunară de pe 28 noiembrie din Gemeni va conferi energie proaspătă acestui sector solar.
Luna plină din 4 iunie (prima eclipsă lunară a anului) va străluci puternic în Săgetător, casa a zecea. Veţi fi în prim-plan, existând şansa de a face un progres important în carieră şi a vă ridica statutul. Stabiliţi-vă un obiectiv pe care l-aţi putea atinge toamna aceasta şi concepeţi un plan de perspectivă îndelungată. Eclipsa aceasta vă îndeamnă să căutaţi un stil de viaţă care să echilibreze timpul dedicat carierei cu cel dedicat familiei.

Eclipsa solară din Scorpion, casa a noua, de pe 13 noiembrie, oglindeşte influenţa lui Saturn, intrat în acelaşi semn pe 5 octombrie. Vă va trezi spiritul de aventură şi va iniţia o căutare a cunoaşterii. Plănuiţi o călătorie în iarnă sau în primăvară către o destinaţie pe care n-aţi mai vizitat-o niciodată şi interesaţi-vă de programele de învăţământ on-line.
Saturn
Dacă v-aţi născut între 11 şi 20 martie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Saturn din Balanţă înainte de 5 octombrie. Energia lui Saturn se va concentra asupra Soarelui dumneavoastră în iunie sau iulie, dacă v-aţi născut pe 11,12 sau 13 martie. Celorlalţi nativi, Saturn le va influenţa viaţa o dată între ianuarie şi mai, apoi din nou în august sau septembrie.
Chestiunile băneşti vă vor solicita atenţia în decursul acestui tranzit, care ar putea determina o reducere a fondurilor familiei. Este recomandabil să vă faceţi planuri din timp şi să trataţi cu seriozitate ordonarea finanţelor. Gândiţi-vă cum să reduceţi datoriile, cum să întreţineţi conturile de economii şi fondurile pentru pensie şi cum să vă gospodăriţi cu un buget mai restrâns. Saturn se referă întotdeauna la învăţare şi responsabilitate, aşa încât faceţi din acestea misiunea dumneavoastră financiară.
Verificaţi ca proprietatea şi bunurile să vă fie bine protejate de asigurări, fie că sunteţi proprietar sau chiriaş. Cercetaţi piaţa dacă aveţi nevoie de o poliţă nouă, iar înainte de a semna citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte.

In acest timp puteţi căpăta veşti despre o moştenire, iar o chestiune financiară veche poate reveni în actualitate pentru a fi soluţionată. Verificaţi-vă balanţa contului bancar pentru a depista eventuale erori. Dacă vi se datorează bani, îi puteţi recupera acum. Totodată, poate fi necesar să achitaţi o datorie veche.
Dacă v-aţi născut între 19 şi 28 februarie, veţi fi printre primii din zodia dumneavoastră al căror Soare natal va fi aspectat de Saturn după 5 octombrie, când va intra în Scorpion, casa a noua. Acest tranzit favorabil vă va creşte rezistenţa şi determinarea şi va avea o influenţă stabilizatoare asupra vieţii personale. Saturn vă va aspecta din nou Soarele anul viitor, aşa încât priviţi acest prim tranzit ca fiind doar o etapă iniţială în călătoria dumneavoastră.
Analizaţi cu seriozitate ideea de a urma un curs suplimentar care v-ar putea ajuta în carieră mai târziu. Sau urmaţi un curs pentru a învăţa o limbă străină sau alt subiect care v-a interesat dintotdeauna. Obiectivul dumneavoastră, indiferent cum l-aţi atinge, ar trebui să fie extinderea orizontului minţii pentru a explora teritorii noi. Puteţi face asta şi prin călătorii, televiziune, lecturi şi cunoaşterea unor oameni din medii culturale diferite.

Cea mai importantă însă este dezvoltarea personală. Luaţi contact cu lumea în ansamblu, explorându-vă filozofia de viaţă şi felul în care vă încadraţi în schema mai largă a lucrurilor. Cu cât veţi fi mai curios, cu atât veţi creşte mai mult. Religia şi spiritualitatea sunt de asemenea asociate cu sectorul acesta. Puteţi reveni la religia din copilărie sau o puteţi respinge. Ori puteţi îmbrăţişa un set nou de credinţe care să vă călăuzească viaţa zilnică. Examinaţi trecutul ca să vă pregătiţi pentru viitor.
Uranus
Dacă v-aţi născut între 19 şi 29 februarie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Uranus din Berbec, casa a doua, a câştigurilor, bunurilor şi cheltuielilor. Tranzitul acesta nu vă va afecta neapărat venitul, dar ar putea s-o facă, aşa încât alegerea înţeleaptă este de a vă conserva resursele. Fiţi cumpătat, evitaţi cât puteţi creditele şi economisiţi mai mult. Analizaţi cu atenţie felul şi direcţiile în care merg cheltuielile, apoi găsiţi modalităţi de a le reduce. învăţaţi să fiţi un cumpărător mai calculat şi iniţiaţi un plan de economii la bancă.
Acest aspect între Uranus şi Soarele natal este excelent pentru a renunţa la obiectele inutile şi nedorite, de pe urma cărora v-aţi putea alege şi cu un profit. Acesta este nivelul pragmatic, exterior, al schimbărilor care se petrec în interior, pe măsură ce înţelegeţi care sunt valorile pe care le preţuiţi – calităţi personale, bunuri materiale şi mod de viaţă în ansamblu. Definiţi-le pe acestea mai întâi. în caz contrar aţi putea arunca mai multe decât intenţionaţi, pur şi simplu din cauza imboldului de a achiziţiona bunuri noi, care ar putea fi interesante… dar scumpe.

Neptun
Dacă v-aţi născut între 17 şi 20 martie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Neptun din Vărsător, casa a douăsprezecea, în luna ianuarie şi în primele zile din februarie, la fel ca în 2011. Folosiţi acest interval pentru a trece în revistă realizările de anul trecut, ce anume aţi învăţat despre dumneavoastră şi dorinţele cele mai intime. Reflectaţi asupra noilor adevăruri descoperite, apoi decideţi în ce fel le puteţi încorpora cel mai bine în viaţă, când Neptun va începe tranzitul prin semnul dumneavoastră natal.
Dacă v-aţi născut între 19 şi 22 februarie, veţi avea anul acesta o aură specială, graţie conjuncţiei planetei Neptun cu Soarele natal din Peşti. Combinaţia aceasta magică este printre cele mai bune pentru idile. Nu luaţi totuşi lucrurile prea în serios, dacă începeţi o relaţie sentimentală. Ceea ce pare o dragoste adevărată poate fi doar o iluzie de moment.
Pe lângă amplificarea şarmului şi a forţei de atracţie, Neptun vă va activa al şaselea simţ. Cu cât îl veţi asculta mai mult, cu atât va fi mai puternic, aşa încât îngrijiţi-vă această latură. De asemenea, ţineţi seama de vise, care pot fi revelatoare, ba chiar profetice. Găsiţi o cale pentru a vă exprima creativitatea – artă plastică, muzică sau un hobby favorit.
Influenţa lui Neptun vă poate face totuşi să vă simţiţi uneori în ceaţă, plutind în derivă, fară direcţie, cu ideile şi planurile schimbându-se odată cu bătaia vântului. Amânaţi până anul viitor deciziile majore din viaţă şi priviţi cu scepticism orice persoană care se străduieşte prea intens să vă convingă să întreprindeţi un pas major, mai ales unul care implică bani. Sub acest tranzit puteţi fi uşor amăgit de alţii, dar puteţi avea şi momente de autoamăgire idealistă.
Dacă v-aţi născut între 25 şi 28 februarie
, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Pluton din Capricorn, casa a unsprezecea. Activităţile de grup şi prietenii vor juca un rol important în viaţa dumneavoastră şi veţi putea fi un lider eficient într-o muncă de echipă, motivându-i pe alţii să-şi dea întreaga măsură a valorii. în decursul procesului, veţi căpăta putere ca lider şi veţi învăţa să cunoaşteţi oamenii mai bine.

Veţi putea în acelaşi timp să beneficiaţi de voinţa caracteristică lui Pluton în scopul transformării personale. Folosiţi-o pentru a slăbi, a urma un program de exerciţii fizice moderate, a vă schimba dieta, a înlocui un obicei nesănătos cu altele sănătoase sau pentru orice altceva care vă va spori respectul de sine.
Un prieten vă poate transforma viaţa anul acesta şi dumneavoastră puteţi face la fel pentru alţii. Este de asemenea posibil ca o persoană pe care o veţi cunoaşte să devină un contact valoros pentru viitor. Există totuşi posibilitatea de manipulare, aşa încât feriţi-vă de cei implicaţi în jocuri de putere sau care vă împing să le susţineţi interesele egoiste.
Planeta Uranus din Berbec, casa a doua, intrând în conflict cu Pluton la sfârşitul lunii iunie şi la mijlocul lunii septembrie, ar putea provoca o ruptură între dumneavoastră şi un prieten sau o organizaţie. Problema poate fi asociată finanţelor sau unei diferenţe însemnate între sistemele de valori. Indiferent câtor presiuni aţi fi supus, nu amestecaţi banii cu prietenia, mai ales dacă vi se cere să giraţi un împrumut. Riscul este mare să rămâneţi cu datoria respectivă ori să nu vă mai primiţi niciodată banii împrumutaţi unui prieten aflat la strâmtoare. Protejaţi-vă resursele şi puneţi-vă pe primul loc pe dumneavoastră şi familia.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI