Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Peşti Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Veţi fi încântat să petreceri mai mult timp acasă, mai ales fiindcă Luna plină (eclipsă lunară) din Gemeni, de pe 28 noiembrie, vă va activa casa a patra, a familiei şi a tuturor chestiunilor casnice. Folosiţi această energie lunară pozitivă pentru a vă decora locuinţa în vederea sărbătorilor şi pregătiţi-vă să găzduiţi în decembrie o reuniune cu prietenii şi colegii.

Relaţii.

în viaţa socială se simte un aer de vacanţă după ce Marte intră în Capricorn, casa a unsprezecea, pe 17 noiembrie. Va trebui totuşi să evitaţi unele date dacă plănuiţi să vă întâlniţi cu prietenii. în preajma zilelor de 23 şi 27 noiembrie ar putea avea loc un schimb de cuvinte aspre cu un prieten şi veţi înţelege de asemenea că este mult prea costisitor să cumpăraţi cadouri pentru o sumedenie de persoane. Nu-i nimic! Gândiţi-vă de pe acum să pregătiţi prăjiturele de casă şi alte dulciuri pe care să le oferiţi sub formă de cadouri. Confirmaţi datele, orele şi locurile diverselor întruniri şi evenimente cât timp planeta Mercur va fi în mers aparent retrograd, între 7 şi 27 noiembrie.

Bani şi succes.

Prezenţa planetei Venus în Balanţă, casa a opta, până pe 22 noiembrie, poate aduce un mic câştig neaşteptat, dar şi o cheltuială neprevăzută. Ieşirile sociale cu prietenii pot fi costisitoare, aşa încât verificaţi preţurile din timp şi fiţi pregătit să sugeraţi o alternativă. Fiţi atent pe 1 noiembrie, când puteţi găsi un lucru de valoare.

Turbulenţe planetare.

în ciuda influenţei planetei Marte, orientată spre acţiune, în Săgetător, casa a zecea, până pe 17 noiembrie, în sfera profesională lucrurile vor tărăgăna, deoarece planeta Mercur va intra în mers retrograd în acelaşi semn pe 7 noiembrie. După aceea va reveni în Scorpion, casa a noua, pe 14 noiembrie, înainte de a porni în sens direct pe 27 noiembrie. Astfel, vor apărea anulări şi întârzieri şi în privinţa călătoriilor. Dacă aţi invitat rude să vă viziteze, fiţi pregătit pentru o şedere mai îndelungată.

Zile favorabile: 4, 9, 12, 20, 21, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Noiembrie 2012

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI