Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Peşti Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Mai 2012

Avantaje planetare.

Aveţi nevoie de un pretext pentru a fugi din oraş într-un weekend prelungit sau într-o mică vacanţă? îl veţi putea găsi, graţie Lunii pline din Scorpion, casa a noua, de pe 6 mai. Faceţi rezervare pentru o escapadă estivală sau răsplătiţi-vă cu câteva zile relaxante. Alegeţi însă un interval înainte de 20 mai, după care veţi avea mai degrabă dispoziţia de a rămâne acasă.

Relaţii.

Relaţiile beneficiază prin prezenţa planetei Mercur în Taur, casa a treia, a comunicării, între 10 şi 24 mai. Aspecte planetare favorabile vă pregătesc momente plăcute alături de partenerul de viaţă şi fraţi/surori, dar şi prieteni. Ziua de 19 mai este o alegere bună dacă doriţi să găzduiţi o petrecere pentru vecini şi familiile lor. Totuşi sfârşitul lunii poate să aducă tensiuni casnice. Evitaţi subiectele sensibile.

Bani şi succes.

Resursele pot fi limitate la începutul lunii mai, când influenţe dificile care vă implică a doua casă solară indică restricţii. Nu este momentul prielnic nici pentru a solicita un împrumut, a atrage datorii sau chiar a pleca la shopping. Va fi greu să găsiţi ce doriţi la un preţ rezonabil. Mai cu seamă evitaţi să ieşiţi seara în oraş cu prietenii, deoarece s-ar putea să plătiţi mult mai mult decât partea dumneavoastră din notă sau să pierdeţi un obiect valoros.

Turbulenţe planetare.

Pe 16 mai, planeta Venus îşi va începe perioada retrogradă de şase săptămâni în Gemeni. îi veţi simţi influenţa mai cu seamă în chestiunile familiale şi casnice, când vor apărea confuzii şi neînţelegeri periodice. Nu este momentul optim pentru a începe un proiect de îmbunătăţire sau redecorare a locuinţei, deşi puteţi simţi un imbold puternic în această privinţă. Dacă o veţi face totuşi, rezultatul nu va fi cel aşteptat sau veţi decide să luaţi totul de la capăt odată ce Venus îşi va relua mersul direct la sfârşitul lui iunie. Până atunci, folosiţi timpul pentru a face planuri.
Zile favorabile: 1,6, 13, 14, 15, 18, 19, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Mai 2012

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI