Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Aprilie 2012
<>

Avantaje planetare.

Luna plină din Balanţă, de pe 6 aprilie, vă evidenţiază casa a patra, a activităţilor casnice. Deşi în săptămâna aceasta veţi beneficia de puţin timp pentru proiectele gospodăreşti, „criza” va trece spre sfârşitul lunii aprilie, când veţi putea recupera timpul pierdut. Plantaţi flori, efectuaţi o curăţenie de primăvară în toată locuinţa şi găzduiţi o reuniune în jurul datelor de 21 sau 28 aprilie. Aveţi totuşi grijă să nu aruncaţi nimic din ceea ce aparţine partenerului sau copiilor dumneavoastră.

Relaţii.

Prietenia este în centrul atenţiei sub Luna nouă din Taur, casa a unsprezecea, de pe 21 aprilie. Luaţi legătura cu prieteni pe care nu i-aţi văzut de oarece vreme şi reuniţi un grup de colegi pentru o seară petrecută în oraş. Rugaţi-i să-şi aducă şi alţi prieteni, iar apoi profitaţi de oportunitatea aceea de lărgire a listei de contacte utile. Gândiţi totuşi cu atenţie dacă vi se cere să vă asumaţi un rol de conducere la locul de muncă sau într-o organizaţie. Pot exista dificultăţi asociate personalităţii.

Bani şi succes.

După ce-şi reia mersul direct, planeta Mercur revine pe 17 aprilie în Berbec, casa a zecea, unde va rămâne tot restul lunii. Va trebui probabil să revizuiţi unele activităţi anterioare, dar veţi fi de asemenea bine plasat pentru a atrage atenţia factorilor de decizie. împărtăşiţi-vă ideile.

Turbulenţe planetare.

Deşi Mercur şi Marte îşi reiau mersul direct pe 4, respectiv pe 14 aprilie, aspectele planetare avertizează împotriva călătoriilor. Aţi putea avea parte de orice, de la necazuri cu automobilul la rătăcirea bagajelor şi la amânări sau întârzieri cauzate de vreme. Găsiţi un substituent bun pentru a vă satisface curiozitatea, de pildă vizitarea unui muzeu local sau a unui sit istoric. De asemenea, dacă puteţi, evitaţi în luna aceasta rudele dificile. Va fi imposibil să le mulţumiţi.

Zile favorabile: 4, 8, 12, 17, 21, 22, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

1 Comentriu to “Lunar Rac Aprilie 2012”

  1. popa iuliana says:

    nu stiu ce sa mai cred sau sa mai zic despre horoscop,cu citi-va ani in urma am descoperit o carte religioasa,unde am citit despre zodiacul romanesc la care am ramas foarte surprinsa despre zodia mea,sint nascuta in luna lui iulie (Leu) de la inceputul lunii pina lasfirsitul lunii,normal aceasta este adevarata zodie mentionez pentru cei care sint nascuti in aceasta luna;dar de cind s-a impartit pe decade, numai inteleg nimic.Sint nascuta in mijlocul lunii,as intra in decada a doua,multe nu mi-i se potrivesc la zodia rac si ascult mai mult la leu.Este adevarat;aici fac o mica paranteza,si mentionez faptul despre care este calculat zodiacul si impartit sa nu uitam si karma care,dupa o anumita virsta ,ne dirijeaza in mai mare partea sensului vietii,care ne inconjoara din viata de zii cu zi.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI