Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Rac eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !?

în anul acesta au loc patru eclipse, două solare şi două lunare. Trei dintre ele se formează pe axa caselor a şasea/a douăsprezecea, iar a patra în casa a cincea. Efectul tuturor durează între şase şi douăsprezece luni.
Prima eclipsă solară a anului este în Gemeni, casa a douăsprezecea, pe 21 mai. Peste două săptămâni (4 iunie), o eclipsă lunară în Săgetător vă va evidenţia casa a şasea, iar 28 noiembrie va aduce o eclipsă lunară în Gemeni. Accentul pus pe aceste sectoare solare vă va concentra atenţia asupra stării de bine fizice şi mentale, a muncii şi serviciului, atenţie amplificată de Jupiter în Gemeni în a doua jumătate a anului. Fiţi atent la propria dumneavoastră persoană, evaluaţi-vă stilul de viaţă şi sănătatea şi folosiţi timpul respectiv pentru a vă focaliza asupra lucrurilor celor mai benefice. Datorită eclipselor în aceste semne opuse, obiectivul este de a tinde către un echilibru între muncă şi distracţie şi de a face din forma fizică şi mentală o prioritate prin intermediul dietei şi al exerciţiilor fizice. Vă puteţi de asemenea întrebuinţa spiritul grijuliu pentru a-i ajuta pe alţii care nu sunt la fel de norocoşi.
Ziua de 13 noiembrie este data celei de-a doua eclipse solare a anului. Plasată în Scorpion, casa a cincea, eclipsa aceasta pune accent pe socializare, activităţi de timp liber, copii şi romantism. Când va avea loc această eclipsă, va fi în Scorpion şi planeta Saturn, aşa încât puteţi utiliza energia lor combinată pentru a întări relaţiile apropiate din viaţa dumneavoastră. Cel mai important însă este faptul că poate consolida încrederea în propriile puteri, creând un sentiment de securitate mai mare decât cel pe care-l puteţi câştiga din partea altora.

Saturn
Dacă v-aţi născut între 13 şi 22 iulie. Soarele natal va fi aşteptat de Saturn din Balanţă, casa a patra, înainte de 5 octombrie. Dacă v-aţi născut în 13,14 sau 15 iulie, veţi simţi efectul integral al lui Saturn în iunie sau iulie. Racii născuţi în celelalte zile se vor afla de două ori sub influenţa lui Saturn, o dată între ianuarie şi mai,, apoi din nou în august sau septembrie.
Această relaţie Saturn-Soare vă poate determina să vă simţiţi deprimat, ca şi cum viaţa n-ar progresa aşa cum doriţi. Vă poate de asemenea reduce vitalitatea, aşa încât somnul adecvat constituie o necesitate. Toate sunt perfect normale în această conjunctură planetară, care este menită să vă încurajeze să vă evaluaţi atât realizările, cât şi dificultăţile din ultimii şapte ani. După aceea folosiţi cunoaşterea respectivă pentru a vă stabili calea pentru următorii şapte, respectiv paisprezece ani.
La alt nivel, vă puteţi aştepta ca familia şi căminul să capete o prioritate sporită şi să apară o creştere a responsabilităţilor. Rudele mai vârstnice sau un părinte ar putea avea nevoie de timpul şi de atenţia dumneavoastră; de asemenea puteţi vedea cum un copil care a devenit adult sau o altă rudă pleacă ori vă soseşte în locuinţă. Este posibil ca locuinţa dumneavoastră să aibă nevoie de reparaţii importante sau să vă mutaţi altundeva.

Fiţi totuşi precaut dacă vă gândiţi să achiziţionaţi o proprietate ori să acceptaţi un nou coleg de apartament. Este probabil ca ambele să vă aducă mai multe dificultăţi decât răsplăţi. Dacă achiziţionaţi totuşi o casă, asiguraţi-vă să condiţionaţi vânzarea de rezultatul inspecţiei unui expert. Pe de altă parte, dacă încercaţi să vindeţi o casă, planeta Saturn vă poate ajuta să transformaţi dorinţa în realitate. Verificaţi de două ori ca acoperirea de asigurare (chiriaş sau proprietar) să fie adecvată pentru toate eventualităţile.
Uranus
Dacă v-aţi născut între 21 şi 29 iunie, Soarele natal va fi aşteptat de planeta Uranus din Berbec, casa a zecea, a carierei şi statutului social. Uranus ar putea declanşa o schimbare neaşteptată de carieră – o treaptă suită, o slujbă nouă sau, din păcate, pierderea locului de muncă. însă Jupiter în Gemeni, mai ales în lunile iulie şi august, aduce şansa unui rezultat pozitiv. Nu uitaţi totuşi că Jupiter promite multe, dar uneori nu izbuteşte să se ţină de cuvânt.
La nivel personal, Uranus poate declanşa o dorinţă nestăpânită de libertate, independenţă şi schimbare. Acesta poate fi un lucru pozitiv, dacă iniţiaţi schimbarea din motive adecvate, inclusiv o transformare radicală a propriei persoane, pentru a fi mai eficient în lume şi în viaţa personală pe ansamblu. Pericolul se află în schimbarea de dragul schimbării, deoarece acţiunile întreprinse sub acest tranzit sunt rareori reversibile.
Uranus poate declanşa de asemenea schimbări bruşte iniţiate de alte persoane sau evenimente din mediul dumneavoastră. In cele din urmă este ceva pozitiv, fiindcă Uranus îşi îndeplineşte pur şi simplu misiunea de a aduce schimbarea necesară în viaţa dumneavoastră. Dacă veţi reflecta, veţi înţelege adevărul situaţiei, deşi procesul şi adaptarea la noi condiţii vor fi mai degrabă dificile.
Neptun

Dacă v-aţi născut între 19 şi 22 iulie, planeta Neptun din Vărsător, casa a opta, până pe 3 februarie, vă va aspecta Soarele natal. Aţi mai avut parte de acest tranzit în anul 2011, când se poate să fi declanşat griji financiare, încurcături şi neînţelegeri. Pe ansamblu, Neptun adaugă confuzie la problemele băneşti, îngreunând posibilitatea de a întreprinde acţiunile necesare sau de a rezolva cu succes problemele financiare. Acum este însă momentul să mai faceţi o încercare. Există şanse reale de a vă putea atinge obiectivul.
Dacă v-aţi născut între 21 şi 24 iunie, Soarele natal va fi asteptat de Neptun din Peşti, casa a noua, după ce intră în semnul acesta pe 3 februarie. Aspectul acesta favorabil este ideal pentru proiecte creative, educaţie şi călătorii. Vă va amplifica de asemenea al şaselea simţ şi va putea iniţia o călătorie spirituală. în decursul acestui tranzit, veţi vedea lumea printr-o lentilă diferită, una a idealismului, nu a pragmatismului. Fiţi precaut. Va fi mult mai uşor acum să credeţi oamenii pe cuvânt, presupunând că toţi vă împărtăşesc idealurile înalte. Din păcate, realitatea poate fi diferită. Fiţi sceptic. Unii oameni pe care-i întâlniţi nu se vor gândi la interesele dumneavoastră.
Pluton

Dacă v-aţi născut între 27 şi 30 iunie, Soarele natal va fi asteptat de planeta Pluton din Capricorn, casa a şaptea. Deşi este un tranzit dificil, care apare doar o singură dată în cursul unei vieţi, are şi latura sa pozitivă. Pluton transformă tot ce atinge. Asta înseamnă că dumneavoastră şi o persoană apropiată veţi trece prin schimbări ireversibile în anul următor: relaţia s-ar putea adânci sau sfârşi, deoarece Pluton nu cunoaşte jumătăţi de măsură. Pluton vă provoacă să examinaţi nu numai relaţiile din viaţa dumneavoastră, ci şi perspectiva pe care o aveţi asupra lor, după care vă împinge să întreprindeţi schimbările necesare. Probabil că procesul nu va fi uşor, dar veţi ieşi din el mai puternic şi mai înţelept, satisfăcând obiectivul final al lui Pluton. Şi aproape toţi cei care au parte de un tranzit al lui Pluton devin persoane mai bune şi mai încrezătoare în sine în urma experienţei respective. Puteţi de asemenea să folosiţi influenţele lui Pluton pentru a vă modifica aspectul – prin dietă, exerciţii fizice, alimentaţie şi trai sănătos.

Partea cea mai dură a acestui tranzit poate fi însă conflictul dintre Pluton şi Uranus aflat în Berbec, casa a zecea – în iunie şi septembrie. Această conjunctură poate declanşa o schimbare asociată carierei, cum ar fi restructurarea companiei, lupte intestine pentru preluarea puterii sau un conflict cu un şef excesiv de autoritar. Faceţi tot ce puteţi pentru a evita persoanele sau situaţiile care v-ar putea periclita slujba. De asemenea, păstraţi-vă deschise opţiunile faţă de oportunităţi noi. Din păcate, dacă veţi accepta un post nou, aţi putea întâlni aceleaşi persoane şi medii dificile. Nu este un an în care să formaţi un parteneriat de afaceri, nici chiar cu o persoană pe care o cunoaşteţi bine.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI