Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac / Mai 2012

Avantaje planetare.

Ca şi planeta Venus în Gemeni, Luna nouă din acelaşi semn, pe 21 mai, vă îndeamnă să reduceţi ritmul. Trataţi-vă bine, dormiţi, relaxaţi-vă şi consumaţi alimente sănătoase. Toate acestea vă vor ajuta să vă întăriţi sistemul imunitar şi să preveniţi o răceală. Prevedeţi zilnic minimum treizeci de minute doar pentru dumneavoastră. Citiţi, meditaţi, plimbaţi-vă sau faceţi orice altceva vă place.

Relaţii.

Luna plină din Scorpion, casa a cincea, de pe 6 mai, îl aspectează pe Jupiter din Taur, casa a unsprezecea, a prieteniei. Prevedeţi-vă timp pentru prietenii cei mai apropiaţi, care pot fi un factor de inspiraţie cu râsetele şi optimismul lor. Unul dintre ei v-ar putea pune în legătură cu cineva care va fi un viitor contact valoros in activitatea profesională.

Bani şi succes.

Planeta Mercur petrece primele nouă zile ale lunii mai în Berbec, casa a zecea, a carierei şi statutului. Deşi primele zile ale lunii vor fi dificile, eforturile depuse vă vor fi recunoscute şi veţi beneficia de oportunitatea de a învăţa de la cineva a cărui înţelepciune vă poate călăuzi în lunile următoare. Aşteptaţi-vă la statu-quo în partea finanţelor, totuşi o cheltuială suplimentară la sfârşitul lunii poate fi asociată cu repararea unui vehicul.

Turbulenţe planetare.

Viaţa socială vă poate fi mai puţin animată comparativ cu alte domenii ale vieţii în timp ce planeta Venus călătoreşte în mers retrograd prin Gemeni, casa a douăsprezecea, între 16 mai şi 28 iunie. Nu este însă nimic rău. Folosită avantajos, perioada este excelentă pentru a petrece timp de calitate cu persoane îndrăgite, într-un decor relaxant. Este de asemenea posibil să fiţi nevoit să ajutaţi la îngrijirea unui membru mai vârstnic de familie, ceea ce vă va reduce din timpul disponibil pentru orice altceva.

Zile favorabile: 1, 6, 13, 14, 18, 19, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ Mai 2012

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI