Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac/Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Atrageţi energie şi oameni în primele două săptămâni de după Luna plină din Rac, de pe 9 ianuarie. Profitaţi pentru a stabili legături cu vecinii. Fiţi atent în privinţa unui posibil contact în carieră, cineva care v-ar putea deschide o uşă spre sfârşitul anului. Un frate sau o soră v-ar putea împărtăşi informaţii surprinzătoare la mijlocul lunii.

Relaţii.

Relaţiile sunt în mare parte pozitive în luna aceasta, când planeta Mercur tranzitează Capricornul, casa a şaptea, între 9 şi 27 ianuarie, deşi vă puteţi aştepta şi la câteva dificultăţi. Aţi putea fi în dezacord cu un coleg de muncă, şef sau membru al familiei în junii zilelor de 8, 14 sau 18 ianuarie. Subiectul va fi schimbarea şi, deşi n-ar trebui să vă pierdeţi din vedere valorile, viaţa va fi mai uşoară dacă vă păstraţi mintea deschisă. Timpul petrecut alături de prieteni este inspirator la începutul şi la mijlocul lui ianuarie.

Bani şi succes.

Chestiunile băneşti capătă un impuls de la Luna nouă din Vărsător, casa a opta, de pe 23 ianuarie, şi de la planeta Venus care se află în acelaşi semn până pe data de 14 ianuarie. Atunci când vă întâlniţi cu prietenii, nu uitaţi de bugetul pe care vi l-aţi stabilit. O dispoziţie generoasă vă poate îndemna să achitaţi nota de plată pentru toţi, aşteptându-vă ca şi alţii să facă la fel pe viitor. S-ar putea să vă înşelaţi.

Turbulenţe planetare.

Probleme mecanice cu un vehicul sau cu un aparat casnic pot apărea spre sfârşitul lunii, când planeta Marte în Fecioară intră în mers retrograd, până pe 14 aprilie. Este preferabil să rezolvaţi problemele mai devreme decât mai târziu. Perioada aceasta retrogradă va afecta de asemenea comunicarea. Fiţi mai cu seamă precaut în privinţa mesajelor e-mail asociate slujbei – ce anume scrieţi şi când daţi clic pe butonul „Send”. Amânaţi achiziţia de produse electronice, telefoane şi calculatoare, dacă nu sunt absolut necesare. Examinaţi posibilitatea unei prelungiri a perioadei de garanţie.

Zile favorabile: 3,4, 13, 16, 17,25,31

Zile nefavorabile: 1, 6, 7, 8, 12,14,18

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI