Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Februarie 2012

Avantaje planetare.

Dacă puteţi gestiona timpul, lăsaţi ca Luna nouă din Peşti, casa a noua, de pe 21 februarie, să vă motiveze pentru a vă lua o vacanţă hibernală sau măcar un weekend prelungit. Orice veţi alege, va fi exact schimbarea de decor necesară pentru a vă împrospăta mintea şi spiritul. Rugaţi-vă prietenii să vi se alăture sau optaţi pentru zile dulci de romantism alături de partenerul de viaţă.

Relaţii.

Puteţi auzi veşti pozitive de la un prieten sau o rudă din altă localitate în jurul datei de 13 februarie, şi apoi din nou în preajma zilei de 25 februarie. Evitaţi însă contactul cu rudele şi vecinii pe 22 şi 24 februarie, când ar trebui să manifestaţi o atenţie suplimentară şi la drum. Pe ansamblu nu vă va merge prea bine în contactele cu oamenii, deoarece în luna aceasta Marte îşi continuă drumul retrograd prin casa a treia. Nu-i presaţi pe alţii să ia decizii, mai ales în domeniul profesional. Fiţi răbdător.

Bani şi succes.

Puteţi spera la venituri suplimentare şi ştiri financiare favorabile când Luna plină din Leu, de pe 7 februarie, vă aduce în centrul atenţiei casa a doua, a resurselor personale. Puteţi căpăta aprobarea pentru un împrumut ori puteţi primi un cec anticipat sau un cadou de la un membru al familiei. Energia lunară este de asemenea benefică pentru planificarea bugetului şi organizarea informaţiilor legate de impozite. Dacă predaţi documentaţia acum, v-aţi putea alege cu o rambursare frumoasă.

Turbulenţe planetare.

începând cu 8 februarie, veţi atrage atenţia asupra dumneavoastră, deoarece planeta Venus tranzitează Berbecul, casa a zecea. Este un lucru bun. Din păcate, aspecte planetare dificile din jurul datelor de 10 şi 15 februarie pot declanşa conflicte la locul de muncă. Străduiţi-vă să rămâneţi neutru, să nu vă alăturaţi niciunei tabere şi aveţi grijă să nu-l provocaţi pe şef. Este posibil ca un coleg de muncă să fie invidios.

Zile favorabile: 5, 9, 12, 13, 21, 23, 26, 27

Zile nefavorabile: 3, 4, 10, 15, 16, 17, 22, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI