Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Iulie 2012

Avantaje planetare.

Luna nouă de pe 19 iulie din semnul natal marchează pentru dumneavoastră începutul simbolic al noului an solar. Folosiţi-o pentru a întocmi un plan ambiţios pentru următoarele douăsprezece luni, cu focalizare asupra vieţii casnice. Vă puteţi muta cu locuinţa înainte de sfârşitul anului 2012 sau puteţi porni într-o călătorie pentru a învăţa mai multe despre strămoşii dumneavoastră şi a vă descoperi rădăcinile genealogice.

Relaţii.

Problemele de luna trecută în domeniul relaţiilor vor reapărea, când Luna plină din Capricorn, casa a şaptea, de pe 3 iulie, va forma un aspect dificil cu Uranus şi Pluton. De data aceasta însă veţi avea o şansă mai bună de a rezolva chestiunile din acest domeniu şi o veţi putea face dacă şi dumneavoastră, şi cealaltă persoană veţi asculta cu deschiderea necesară şi veţi căuta un compromis, înainte de a vorbi, stabiliţi regulile de bază.

Bani şi succes.

Finanţele necesită o atenţie deosebită în luna aceasta după ce planeta Mercur intră în mers retrograd pe 15 iulie în Leu, casa a doua. Pot dispărea facturi, chiar dacă utilizaţi plăţile online, şi puteţi găsi erori în extrase de cont. Recurgeţi la precauţii suplimentare pentru a vă păzi portofelul sau poşeta când ieşiţi în lume, mai ales când vă aflaţi în mulţime. în acelaşi timp însă, puteţi găsi ceva ce aţi pierdut în iunie sau la începutul lui iulie.

Turbulenţe planetare.

Planeta Marte intră în Balanţă, casa a patra, pe 3 iulie. Deşi este o influenţă pozitivă pentru proiectele casnice, ar fi bine să le amânaţi până după data de 10 iulie. Mai devreme de ziua respectivă, Marte poate să declanşeze orice, de la un accident în locuinţă până la un conflict în familie. Aveţi grijă mai ales cu electricitatea, sculele şi obiectele ascuţite, dar şi în bucătărie.

Zile favorabile: 7, 8, 11, 12, 16, 22, 23, 27

Zile nefavorabile: 2, 3, 9, 10, 17,18, 24, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

1 Comentriu to “Lunar Rac Iulie 2012”

  1. Liliana says:

    In sfarsit poate se va produce declicul de care era nevoie ca sa poata fi luminat un rac.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI