Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Destinderea soseşte sub influenţa planetelor Mercur şi Marte care îşi reiau mersul direct pe 4, respectiv 14 aprilie. Deşi vor fi necesare încă două săptămâni pentru soluţionarea oricăror încurcături care au apărut în timpul perioadelor retrograde, veţi vedea cum, treptat, lucrurile încep să se aranjeze, atât în cămin, cât şi în carieră. Fiţi mulţumit de progres şi aşteptaţi-vă să urmeze lucruri şi mai bune.

Relaţii.

Prietenia se află în reflector, când Luna plină din Balanţă, de pe 6 aprilie, străluceşte în casa a unsprezecea. Faceţi planuri pentru a vă vizita prietenii şi a vă duce copiii la un eveniment sportiv sau la muzeu. Deoarece planeta Mercur va fi în Berbec de pe 17 aprilie, veţi putea întâlni un fost prieten sau o fostă relaţie sentimentală. Mergeţi mai departe, amintindu-vă motivele pentru care nu mai sunteţi împreună.

Bani şi succes.

Activitatea profesională va fi stimulatoare şi pozitivă sub Luna nouă din Taur, casa a şasea, de pe 21 aprilie. Puteţi chiar câştiga mai mulţi bani şi o recunoaştere meritată. Dacă ţelul dumneavoastră este o slujbă nouă, expediaţi-vă CV-ul a doua zi după Luna nouă.

Turbulenţe planetare.

O relaţie strânsă poate fi ameninţată de tensiuni la câteva zile după sosirea planetei Venus în Gemeni, casa a şaptea, pe 3 aprilie. Problema poate fi urmarea necesităţii de a echilibra ambiţiile carierei cu timpul dedicat familiei. Puteţi avea dificultăţi cu cineva de la locul de muncă iscate de o neînţelegere. Va fi însă greu să convingeţi pe cineva de adevăr.
Zile favorabile: 1,2, 10, 12, 14, 17, 19, 22, 25, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012?CitesteAICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI