Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012 !?

Sagetator eclipse 2012

în anul acesta sunt patru eclipse, două solare şi două lunare, împreună, ele aduc în centrul atenţiei casa întâi, casa a şaptea şi casa a douăsprezecea, punând accent asupra propriei persoane, a relaţiilor şi a înnoirii de sine. Efectul fiecăreia durează între şase şi douăsprezece luni.
Prima eclipsă solară din 2012 este pe 21 mai în Gemeni, zodia în care Jupiter, planeta care vă guvernează semnul natal, va intra pe 11 iunie. Mai târziu, pe 28 noiembrie, o eclipsă lunară va avea loc în acelaşi semn. în mod evident, relaţiile vor fi o temă puternică în anul 2012, alături de oportunitatea de a vă extinde semnificativ cercul de cunoştinţe. Dacă aveţi o relaţie de cuplu, pregătiţi-vă pentru un an memorabil, plin de iubire, romantism şi apropiere sufletească. însă dacă cineva vă cucereşte inima, ar putea fi mai bine să aşteptaţi până în vara anului 2013 înainte de a vă lua un angajament ferm. Acelaşi lucru este valabil în eventualitatea în care sunteţi interesat de un parteneriat de afaceri. Ceea ce iniţial arată bine s-ar putea transforma într-o greşeală foarte costisitoare.
Prima eclipsa lunară a anului va avea loc în semnul natal, pe 4 iunie. Veţi atrage atenţia asupra dumneavoastră şi mulţi vor vrea să vă aibă drept oaspete. însă eclipsa aceasta se referă în egală măsură şi la relaţii, aşa încât ar trebui să învăţaţi mai multe despre natura umană pe măsură ce interacţionaţi cu alţii. în acelaşi timp veţi dobândi o perspectivă nouă asupra propriei persoane şi a modului în care abordaţi relaţiile.
Ziua de 13 noiembrie va aduce a doua eclipsă solară a anului 2012. Plasată în Scorpion, casa a douăsprezecea, va consolida mesajul planetei Saturn, prezentă în Scorpion din 5 octombrie. Laolaltă, Saturn şi eclipsa vă pot încuraja să examinaţi mai profund ce anume vă motivează şi care este cauza pentru care sunteţi aşa cum sunteţi. Folosiţi-le pentru a vă accesa subconştientul.

Saturn
Dacă v-aţi născut între 12 şi 21 decembrie, Soarele natal vă va fi aspectat favorabil de planeta Saturn din Balanţă, casa a unsprezecea. Veţi simţi influenţa lui Saturn în iunie sau iulie dacă v-aţi născut pe 12, 13 sau 14 decembrie. Nativilor cu alte zile de naştere, Saturn le va aspecta Soarele natal între ianuarie şi mai, apoi din nou în august sau septembrie.
în tranzitul său prin casa a unsprezecea, Saturn poate aduce şedinţe aparent interminabile, dominate uneori de multă indecizie, dar şi interacţiuni dinamice cu oameni şi grupuri, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Problema dumneavoastră va fi să-i menţineţi pe alţii pe făgaşul lor şi să conduceţi prin exemplul propriu, cu toţi membrii grupului contribuind în mod egal la efortul colectiv. Proiecte de echipă asociate slujbei vă pot spori valoarea pentru companie, oferindu-vă o experienţă preţioasă care îşi va dovedi rentabilitatea în anii viitori. Puteţi fi la fel de eficient într-o poziţie de conducere într-o organizaţie profesională sau într-una care susţine o cauză caritabilă. Saturn vă va oferi plusul necesar de putere şi determinare, dar şi de răbdare.
Veţi privi prieteniile cu mai multă seriozitate când Soarele natal vă va fi aspectat de Saturn din Balanţă.

Unele relaţii se vor adânci, dar de alţi prieteni vă veţi îndepărta, în primul rând fiindcă nu mai aveţi multe în comun. Puteţi de asemenea forma legături puternice cu un mentor, o persoană care vă poate consilia în privinţa vieţii şi a carierei. Poate fi o persoană mai vârstnică sau cineva cu multă experienţă, care poate fi benefică pentru dumneavoastră. Chiar dacă nu va fi vorba despre un mentor, puteţi stabili în anul acesta o prietenie strânsă cu o persoană mai vârstnică, posibil un vecin sau un prieten al unei rude.
Dacă v-aţi născut între 21 noiembrie şi 1 decembrie, Saturn vă va aspecta Soarele natal după ce va intra în Scorpion, pe 5 octombrie. în casa a douăsprezecea, planeta Saturn va încuraja introspecţia. Este primul pas în acest proces, care îşi va încheia ciclul complet în anul 2013, când se va forma din nou acelaşi aspect. Veţi simţi nevoia să petreceţi mai mult timp singur, ceea ce poate avea atât părţi pozitive, cât şi negative. Deşi vi se va oferi oportunitatea de a pătrunde în propriul subconştient, veţi câştiga la fel de mult, dacă nu chiar mai mult, fiind alături de alţi oameni şi purtând discuţii lungi cu partenerul de viaţă sau cu cel mai bun prieten.
Ar trebui în acelaşi timp să vă gândiţi la posibilitatea implicării într-o organizaţie caritabilă sau în altă activitate similară, care ar beneficia de pe urma eforturilor dumneavoastră. Şi în acest caz vă va spori înţelegerea de sine, întrucât vă va lărgi şi adânci perspectiva asupra vieţii, oamenilor şi lumii din jur. Aţi putea culege satisfacţiile cele mai mari din implicarea într-un proiect comunitar, atât prin participare directă, cât şi prin strângerea de fonduri pentru susţinerea cauzei.
Uranus

Dacă v-aţi născut între 21 şi 30 noiembrie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Uranus din Berbec, casa a cincea. Acest aspect favorabil vă va pune la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a iniţia schimbări pozitive şi de durată. Vă veţi putea remodela aproape în orice fel veţi dori, indiferent dacă obiectivul va fi să căpătaţi un corp mai ferm, o imagine ori o abilitate nouă sau să ţineţi o dietă mai sănătoasă. Ideile vă vor fi inovatoare, iar o scânteie de intuiţie vă va putea încuraja să vă dezvoltaţi un talent. O întâlnire întâmplătoare ar putea iniţia o fabuloasă idilă la prima vedere. Sau aţi putea descoperi pe neaşteptate că un prieten este partenerul pe care îl căutaţi. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, surprindeţi-vă la răstimpuri partenerul cu o seară romantică.
Aşteptaţi-vă la lucruri imprevizibile din partea copiilor, indiferent care le-ar fi vârsta. Dacă sunt mici, faceţi tot ce puteţi pentru a-i încuraja să-şi exploreze pasiunile. în felul acesta le-aţi putea descoperi talente ascunse care merită cultivate. Adolescenţii însă vă pot crea uneori momente foarte dificile, dorindu-şi un grad nerezonabil de libertate şi independenţă. De aceea este înţelept să le cunoaşteţi prietenii şi să le monitorizaţi activităţile, atât on-line, cât şi offline. Dacă este necesar, acţionaţi rapid, nu vă rezumaţi la speranţa într-un rezultat favorabil, şi vedeţi situaţia ca pe o oportunitate de a le da o lecţie copiilor şi în acelaşi timp de a învăţa de la ei. Ascultaţi-i cu atenţie şi păstraţi-vă mintea deschisă. în cele din urmă puteţi câştiga mai mult decât ei de pe urma experienţei respective. Este de asemenea posibil să vă treziţi cu mărirea neaşteptată a familiei.
Neptun
Dacă v-aţi născut în 19,20 sau 21 decembrie, Soarele natal vă va fi aspectat de Neptun din Vărsător, casa a treia, înainte de a trece în Peşti, pe 3 februarie. Acesta este ultimul aspect fix format de
Neptun din Vărsător cu Soarele dumneavoastră natal, primul având loc în anul 2011. Reflectaţi asupra evenimentelor din ultimul an, mai ales dacă v-au implicat fraţii/surorile, şi la ceea ce aţi învăţat din legăturile cu ceilalţi. Când Neptun va intra într-o fază nouă, gândirea creativă şi intuiţia pe care vi le-aţi dezvoltat vă vor rămâne, dar confuzia periodică şi dezamăgirea faţă de alţii vor fi lăsate în urmă.

Dacă v-aţi născut între 21 şi 25 noiembrie, Soarele natal vă va fi aspectat de Neptun după ce va intra în Peşti, casa a patra, a căminului şi familiei. La nivel practic, locuinţa dumneavoastră poate suferi stricăciuni de pe urma unei ţevi sparte sau a unei instalaţii deteriorate ori a condiţiilor meteo foarte neprielnice. Este posibilă şi o inundaţie, aşa încât îngrijiţi-vă să aveţi asigurarea necesară, de proprietar sau chiriaş. Recitiţi poliţa de asigurare, cu toate clauzele scrise cu litere mărunte.
Comunicarea cu unii membri ai familiei va fi uneori dificilă şi confuză. Vă va veni de asemenea greu să le înţelegeţi perspectivele şi motivaţiile. Fiţi precaut dacă vă căutaţi un coleg de apartament, deoarece nu este cea mai bună idee în anul acesta. O persoană care pare perfectă se poate dovedi complet diferită faţă de felul în care aţi perceput-o.
Tranzitul acesta se referă de asemenea la persoana şi identitatea dumneavoastră. Familia şi copiii sunt componente esenţiale şi puteţi învăţa multe despre propria persoană examinând influenţa lor asupra vieţii, personalităţii, nevoilor, ţelurilor şi dorinţelor dumneavoastră. Această analiză vă va ajuta să alungaţi deziluziile şi să vă recăpătaţi credinţa şi inspiraţia. Este posibil ca sub acest tranzit să simţiţi că vă lipseşte direcţia în viaţă sau un ţel bine definit. Dacă va fi aşa, aveţi răbdare. Este de asemenea influenţa aspectului dintre Neptun şi Soare. întrebaţi-vă care sunt motivele, analizaţi problema şi începeţi să căutaţi răspunsul anul acesta, ştiind că veţi găsi soluţia în 2013. Atunci vi se va contura noua direcţie. Din toate aceste motive, este înţelept să amânaţi luarea unor decizii majore de viaţă şi să nu vă străduiţi din răsputeri să vă găsiţi făgaşul. Examinaţi-vă visele, care pot oferi intuiţii.
Pluton
Dacă v-aţi născut între 29 noiembrie şi 1 decembrie, chestiunile băneşti vor fi în prim-plan, deoarece Soarele natal va fi aspectat de Pluton din Capricorn, casa a doua. Cheltuielile pot creşte şi veniturile se pot reduce, aşa că străduiţi-vă să economisiţi.
Casa a doua se referă de asemenea la bunuri şi la ceea ce preţuiţi. Acestea vor fi teme majore anul acesta şi veţi fi motivat să aruncaţi obiectele nefolositoare, să restabiliţi ordinea şi să eliminaţi ceea ce nu vă mai este util. Vindeţi lucrurile mai bune la o consignaţie şi donaţi restul pentru o cauză caritabilă. împrospătarea spaţiului personal vă va aduce o nouă energie în casă şi în minte, sporind mulţumirea de sine. Este o utilizare pozitivă a puterii transformatoare a lui Pluton.

Pluton va intra totuşi în conflict cu Uranus din Berbec în lunile iunie şi septembrie, ambele planete respectându-vă Soarele. Conjunctura respectivă ar putea atrage cheltuieli suplimentare pentru copii, nevoia înlocuirii maşinii sau stricăciuni în locuinţă cauzate de intemperii. Evitaţi investiţiile sau alte acţiuni speculative, mai ales dacă le credeţi absolut sigure (sau dacă altcineva vi le laudă în acest fel). S-ar putea să treceţi şi printr-o înfruntare între personalităţi, cu un copil sau cu o altă rudă.
Deşi poate fi dificilă, cuadratura dintre Uranus şi Pluton va duce în cele din urmă la o schimbare pozitivă şi vă va conferi un sentiment de libertate pe care nu l-aţi mai simţit niciodată. Luaţi-o ca pe o oportunitate pentru a evolua şi a deveni mai înţelept, care vă poate întări încrederea în dumneavoastră înşivă şi în persoanele apropiate.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI