Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Martie 2012

Avantaje planetare.

Vă veţi număra printre puţinii favorizaţi după ce planeta Venus va intra în Taur, casa a şasea, pe 5 martie. Aspectele planetare pozitive semnalează veşti bune la mijlocul lunii, incluzând o posibilă creştere salarială. Sau vi se poate cere să preluaţi conducerea unui proiect important.

Relaţii.

în ciuda planetei Mercur în mers aparent retrograd, în luna martie socializarea şi relaţiile sentimentale sunt favorizate. Faceţi totuşi planurile din timp, pentru a nu rata o oportunitate de a vă vedea cu prietenii şi de a face noi cunoştinţe. Dacă aveţi o relaţie de cuplu, planificaţi o seară specială în doi după ce Luna nouă din Berbec, de pe 22 martie, aduce în prim-plan casa a cincea. De asemenea, rezervaţi-vă timp seara sau în weekend pentru a sta cu copiii şi pentru preocupările preferate din timpul liber.

Bani şi succes.

Veţi fi în atenţia tuturor graţie Lunii pline din Fecioară, de pe 8 martie, care străluceşte puternic în casa a zecea. Deşi influenţa aceasta se combină cu a planetei Venus din Taur, va trebui.să treacă primele zile din martie pentru a-i culege beneficiile, înainte de 8 martie, conflictul cu un şef vă poate crea probleme. Păstraţi-vă gândurile pentru dumneavoastră.

Turbulenţe planetare.

După ce planeta Mercur intră în mers retrograd în Berbec, casa a cincea, pe 12 martie, confirmaţi datele, locurile şi orele pentru evenimentele sociale. Vă puteţi aştepta şi la încurcături implicând activităţile şi temele pentru acasă ale copiilor. Nu este un moment bun nici pentru decizii de investiţii. Mercur retrograd se va retrage în Peşti, casa a patra, pe 22 martie, când poate antrena probleme cu un aparat electrocasnic sau necesitatea unei reparaţii în locuinţă. Amânaţi proiectele de îmbunătăţire a casei până spre sfârşitul lui aprilie.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 12, 14, 16, 18, 23, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012?CitesteAICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI