Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Popularitatea continuă să vă crească în luna aceasta, mulţumită prezenţei planetei Venus în Fecioară, casa a zecea, între 3 şi 27 octombrie. Bucuraţi-vă de laude şi de recunoaştere, dar păstraţi proporţia lucrurilor. în a doua săptămână din octombrie veţi avea ocazia să luaţi legătura cu cineva important, care v-ar putea fi un aliat valoros la sfârşitul lunii.

Relaţii.

Distracţia şi prietenia se combină minunat în săptămânile de după Luna nouă din Balanţă, casa a unsprezecea, de pe 15 octombrie. O discuţie serioasă cu un prieten în jurul datei de 5 octombrie vă poate ajuta să lăsaţi în urmă regrete vechi şi să vă imaginaţi un viitor luminos. Veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă în cea mai mare parte a lunii, iar data de 10 octombrie va fi un moment de vârf pentru iubire, romantism şi apropiere. Nu credeţi însă tot ce auziţi din partea unui membru al familiei spre sfârşitul lunii.

Bani şi succes.

Veţi fi absorbit de muncă în săptămânile de după Luna plină din Taur, casa a şasea, de pe 29 octombrie, în aşa măsură încât uneori vă veţi simţi rupt de lume. Contracaraţi această tendinţă petrecând momente plăcute cu prietenii şi familia. Va fi distractiv şi va alunga o bună parte din stres, chiar dacă n-o credeţi.

Turbulenţe planetare.

Veţi avea iniţiativă şi toată energia necesară pentru a întreprinde aproape orice după ce planeta Marte va intra în semnul dumneavoastră natal, pe 7 octombrie. Deşi este un lucru bun, veţi fi mai nervos ca de obicei şi uneori chiar uşor iritabil. Prezenţa lui Marte aici poate atrage şi accidente, pur şi simplu fiindcă vă grăbiţi. Aveţi grijă în bucătărie, la volan şi când lucraţi cu diverse unelte, dar şi când munciţi în aer liber sau faceţi sport. Şi calmaţi-vă mintea înainte de culcare, pentru a beneficia de odihna de care aveţi nevoie.
Zile favorabile: 5, 6, 10, 19, 22, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012?CitesteAICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI