Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Mai 2012

Avantaje planetare.

Luna plină în Scorpion, casa a douăsprezecea, de pe 6 mai, oferă ocazia ideală de a ieşi pentru scurt timp din vârtejul social şi a vă ocupa de celelalte interese pe care le aveţi. Veţi preţui de asemenea timpul petrecut în singurătate, precum şi şansa de a recupera din orele de somn. Visele vă pot oferi revelaţii datorate acestei influenţe lunare şi celui de-al şaselea simţ, neobişnuit de activ.

Relaţii.

în ciuda statutului retrograd al planetei Venus începând cu data de 16 mai, Luna nouă (eclipsă solară) din Gemeni, de pe 21 mai, este unul dintre cele mai bune aspecte ale anului pentru relaţii. Dacă aveţi însă o relaţie sentimentală serioasă, amânaţi hotărârea unui angajament pe viaţă. Sentimentele vi s-ar putea schimba după ce Venus îşi va relua mersul direct şi, oricum, nunţile nu sunt recomandate în timpul perioadei retrograde. Sfârşitul lunii ar putea aduce câteva zile dificile cu un şef, iar la începutul lunii sunt posibile unele dezacorduri cu un prieten. Este recomandabil să vorbiţi cât mai puţin, pentru a nu agrava situaţia.

Bani şi succes.

Activitatea profesională este în continuă ascensiune, deoarece planeta Mercur în Taur, casa a şasea, stimulează ideile, optimismul şi entuziasmul. Căutaţi o ocazie de a lua legătura ca din întâmplare cu un factor de decizie în a doua săptămână din mai. Puteţi căpăta veşti bune în jurul datei de 22 mai, dar asiguraţi-vă că puteţi face faţă activităţilor suplimentare, dacă vi se oferă ocazia de a întreprinde mai multe.

Turbulenţe planetare.

Cuvintele pline de tact sunt încă şi mai importante cât timp planeta Venus va fi în mers aparent retrograd în Gemeni, casa a şaptea, între 16 mai şi 28 iunie. Ascultaţi-vă cu atenţie interlocutorii, mai ales pe partenerul de viaţă şi pe cei dragi, şi urmăriţi-le în acelaşi timp limbajul corpului. După aceea vă veţi putea clarifica repede comentariile, dacă va fi necesar.
Zile favorabile: 4, 8, 11, 12, 17, 20, 22, 26, 27, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012?CitesteAICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI