Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Sagetator Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Legăturile de familie sunt excelente în luna aceasta, graţie sosirii planetei Neptun în Peşti, casa a patra, pe 3 februarie, şi Lunii noi din acelaşi semn, de pe 21 februarie. Planificaţi activităţi distractive în familie şi prevedeţi-vă timp pentru întâlniri cu rudele, care vor fi încântate să vă audă şi să vă vadă. Dacă doriţi să găzduiţi o reuniune cu prietenii, luaţi în calcul ziua de 11 sau de 25 februarie. Datele acestea sunt favorabile şi pentru proiecte casnice.

Relaţii.

Relaţiile beneficiază prin influenţa Lunii pline de pe 7 februarie din Leu, opusă Soarelui în Vărsător, pe axa caselor a noua şi a treia. La mijlocul lunii, puteţi auzi veşti de la o persoană din trecut, posibil un vechi prieten din şcoală. Folosiţi aceeaşi dată pentru a telefona serviciului pentru clienţi în legătură cu un aparat electrocasnic sau o rambursare, ori pentru a căuta on-line un preţ mai bun pentru apropiata plecare în vacanţă.

Bani şi succes.

Problemele asociate carierei din luna trecută continuă, deoarece câteva planete intră în conflict cu Marte retrograd în Fecioară, casa a zecea. Cel mai probabil conflictul poate izbucni la începutul lui februarie, apoi din nou în ultima săptămână întreagă din lună, aşa că luaţi-vă măsurile de precauţie şi evitaţi-l. în luna aceasta vă veţi simţi împins să atingeţi multe ţinte, ceea ce vă poate creşte nivelul general de stres. Alungaţi-l prin exerciţii fizice moderate, un hobby favorit, o carte sau un film.

Turbulenţe planetare.

O relaţie sentimentală sau o prietenie poate lua sfârşit în jurul datei de 9 sau 15 februarie, deoarece Venus din Berbec, casa a cincea, formează aspecte planetare dificile. Banii şi valorile pot fi factorii declanşatori. S-ar putea şi să înţelegeţi deodată că viaţa este prea scurtă pentru a încerca să menţineţi o relaţie care nu este pe deplin satisfăcătoare. Aceleaşi date pot aduce cheltuieli neaşteptate asociate copiilor.
Zile favorabile: 2, 6, 11, 16, 19, 20, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Sagetator / August 2012

Ce înseamnă pentru Sagetator eclipsele din 2012?CitesteAICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI