Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2012 pentru nativii din Scorpion

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Scorpion 2012

Afirmaţia anului
Mintea mea este principalul meu activ.

Anul 2012 pentru nativii din Scorpion

13 anii reprezintă o temă puternică anul acesta, ca şi în 2013, la sfârşitul căruia activele dumneavoastră nete pot fi considerabil mai mari decât în prezent. Veţi stabili legături cu mulţi oameni şi veţi vedea schimbări la locul de muncă şi în comunitate. La sfârşitul anului veţi începe o etapă nouă, care include evaluarea şi definirea obiectivelor personale, a învăţămintelor pe care le-aţi căpătat, a lucrurilor pe care le preţuiţi şi a destinaţiilor dorite pentru viitor. Oportunităţile vă aşteaptă!

Planeta Jupiter petrece aproape jumătate de an în Taur, casa a şaptea, a relaţiilor, înainte de a intra în Gemeni în luna iunie. în decursul acestui tranzit prin Taur, care se petrece doar o dată la doisprezece ani, puteţi avea noroc adus de alţii. Este una dintre cele mai bune conjuncturi pentru cupluri şi pentru cei care doresc să întâlnească o persoană specială. Fiţi totuşi precaut dacă vi se propun combinaţii financiare de altcineva decât un partener legal. Poziţia lui Júpiter vă poate pune în contact cu o varietate de oameni, de la prieteni noi, la colegi de muncă şi la experţi, de pildă contabili. Profitaţi de perioada aceasta. Veţi atrage energie pozitivă şi multe oportunităţi, dintre care unele vă pot aduce venituri suplimentare în următorii ani.

Júpiter intră în Gemeni pe 11 iunie, pentru a-şi începe tranzitul lung de un an prin casa a opta. Profitaţi cât mai mult de pe urma sa! Acest cadru temporal poate fi atât de lucrativ, încât să vi se pară că fluxul de bani care vă soseşte nu se va sfârşi niciodată. Gândiţi pe termen lung, pentru a evita capcana mulţumirii de sine. Peste un an, planeta Júpiter va trece mai departe, aşa încât faceţi-vă planuri din timp pentru a profita cât mai bine de cadoul financiar primit din partea universului. De asemenea, găsiţi-vă timp să actualizaţi poliţele de asigurare, să vă examinaţi planul de pensionare (chiar dacă până atunci mai sunt ani buni) şi să vă achitaţi datoriile, neuitând să faceţi şi economii.
Planeta Saturn îşi încheie tranzitul prin Balanţă pe 5 octombrie, intrând apoi în Scorpion. Cât timp planeta aceasta sobră se află în Balanţă, casa a douăsprezecea, găsiţi-vă timp să reflectaţi asupra locurilor prin care aţi trecut şi a realizărilor personale din ultimii douăzeci şi opt de ani. Gândiţi-vă de asemenea cu multă atenţie la ce aţi învăţat în anii aceştia, ca şi la problemele personale care v-au ţinut în loc. Amintirile respective şi înţelegerea căpătată vă vor fi de folos, întrucât Saturn vă va tranzita semnul natal timp de câţiva ani.

întrucât casa a douăsprezecea este sectorul înnoirii de sine, este de asemenea momentul pentru o evaluare onestă a stilului dumneavoastră de viaţă, care include regimul alimentar, exerciţiile fizice şi starea generală a sănătăţii. Puteţi apela la forţa lui Saturn pentru a întreprinde schimbările necesare, care vor fi extrem de benefice când planeta vă tranzitează semnul natal.
S-ar putea să vi se ceară ajutorul pentru îngrijirea cuiva, posibil o rudă vârstnică, spitalizată sau ţintuită la pat. Sau vi se va răsplăti contribuţia cu timpul şi talentele proprii la o organizaţie sau o cauză caritabilă, de pe urma căreia va beneficia cartierul sau comunitatea.
Planeta Uranus petrece tot anul în Berbec, casa a şasea, a muncii zilnice, a sănătăţii şi a serviciilor. în timp ce Saturn vă oferă un plus de determinare, Uranus, cea mai importantă planetă a schimbării, vă stimulează să adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos şi eventual să vă implicaţi într-un efort de grup pentru o cauză bună.
Schimbarea condiţiilor vă poate afecta şi activitatea profesională, mai ales în anul în care Uranus vă aspectează Soarele natal. Schimbarea şi imprevizibilul vor fi mai degrabă o regulă, până ce planeta aceasta îşi va încheia tranzitul prin Berbec, în anul 2018. Unele schimbări vor fi oportunităţi incitante apărute brusc, pe când in alte cazuri veţi simţi nevoia intensă de a menţine statu-quo. Comutaţi-vă perspectiva. Acum puteţi fi persoana care iniţiază schimbarea pozitivă, fiindcă deţineţi o poziţie unică pentru a prelua conducerea şi a călăuzi un grup spre succes.

Casa a şasea guvernează de asemenea sănătatea fizică şi mentală, aşa încât acum puteţi fi predispus mai mult ca oricând la o stare de tensiune nervoasă. Găsiţi o supapă de evacuare care să aibă efect exerciţii fizice, mers pe jos, meditaţie, un hobby – şi care să poată elimina stresul indus de muncă. în tandem cu Saturn în casa a douăsprezecea, prezenţa planetei Uranus în casa a şasea vă poate ajuta să vă schimbaţi dieta, să puneţi capăt deprinderilor nocive şi să adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos pe ansamblu.
Căminul şi viaţa de familie v-au fost influenţate de planeta Neptun încă de când aceasta a intrat în Vărsător, casa a patra, în anul 1998. în anul acesta Neptun încheie tranzitul respectiv, intrând în Peşti pe 3 februarie. Folosiţi săptămânile de dinaintea schimbării zodiei pentru a termina proiectele casnice, chiar şi cele începute de mult timp, sau modernizaţi o cameră, rapid, creativ şi ieftin. Pe alt nivel, găsiţi-vă timp pentru a reflecta asupra felului în care vi s-a schimbat perspectiva asupra familiei şi a relaţiilor cu rudele. Acum puteţi soluţiona cu succes orice probleme care dăinuie, mai ales graţie faptului că viziunea asupra membrilor de familie vi s-a modificat. Nu fiţi surprins dacă această trecere în revistă vă motivează să mergeţi mai departe cu mai multă încredere.

Neptun îşi va muta influenţa în casa a cincea când va intra în Peşti, semnul zodiacal pe care-l va tranzita mulţi ani. Prezenţa sa aici ii va îndrepta atenţia asupra romantismului, copiilor, creativităţii, speculaţiilor şi activităţilor întreprinse în timpul liber. în anii următori veţi avea parte fără îndoială atât de laturile pozitive, cât şi de cele negative ale acestei planete. în cazul cel mai bun, Neptun vă dăruieşte inspiraţie, spiritualitate şi compasiune, în cazul cel mai rău poate aduce dezamăgiri, deziluzii şi neclaritate.
Este recomandabil prin urmare să fiţi oarecum mâi prudent în chestiunile sentimentale, pentru că va fi uşor să confundaţi dragostea adevărată cu nevoia de a fi îndrăgostit. Pe alt plan, o investiţie promiţătoare v-ar putea aduce beneficii frumoase sau v-ar putea lăsa întrebându-vă cum de a putut eşua ceva „atât de sigur”. Este bine ca pe durata acestui tranzit să ştiţi ce fac copiii dumneavoastră în timpul liber şi cine le sunt prietenii, fiindcă există posibilitatea consumului de substanţe dăunătoare. Ca parte pozitivă, vă puteţi inspira copiii în activitatea lor şi ei pot face acelaşi lucru pentru dumneavoastră. Conjunctura astrologică este favorabilă şi pentru a vă explora creativitatea prin intermediul unui hobby, cum ar fi un meşteşug, pictura sau muzica.

Planeta Pluton îşi continuă tranzitul lung prin Capricorn, casa a treia. La răstimpuri vă veţi cufunda în gânduri profunde de tot felul, de la sensul vieţii, până la felul în care vă puteţi maximiza potenţialul personal. Prezenţa lui Pluton aici se referă la analiza interioară, pentru a descoperi ce se ascunde în sinea dumneavoastră, iar cărţile de autocunoaştere vă pot impulsiona gândirea,

>ajutându-vă să abordaţi orice problemă care vă limitează. Planeta aceasta puternică v-ar putea motiva de asemenea să studiaţi un subiect pe cont propriu ori la şcoală, sau chiar să scrieţi o carte.
Casa a treia este de asemenea asociată cu fraţii/surorile şi vecinii. Veţi fi mai apropiat de aceste persoane şi aţi putea fi implicat într-o cauză sau într-un proiect comunitar pentru ameliorarea mediului înconjurător. Fiind un catalizator al schimbării, efortul pe care-l veţi depune în astfel de acţiuni va fi recompensat de multe ori. Veţi fi de asemenea într-o poziţie din care să influenţaţi oamenii în discuţiile între patru ochi, jucând un rol important şi, finalmente, îmbunătăţind viaţa cuiva.

Ce înseamnă pentru Scorpion eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI