Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016: Începe Luna Vărsătorului!

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 ianuarie 2016: Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata.
Perioada cuprinsa intre 23 si 29 ianuarie prezinta trei modificari de statut astral fata de perioada anterioara.
Mai intai, este vorba de intrarea planetei Venus, Micul Benefic, in zodia Capricornului, in ziua de 23 ianuarie, la ora 22:32′. Pozitia nu este una generoasa, ea nepermitand planetei sa-si desfasoare toate calitatile si capacitatile in schimb, aduce masura, toleranta, temperanta si chibzuiala in tot ceea ce priveste relatia cu banii (cumparaturi, cheltuieli, investitii, risipa in ansamblu).
Pe 24 ianuarie se va produce faza de Luna Plina in Leu, prin opozitia Soare/Luna, la 3° 29′, pe directia Varsator/Leu, ceea ce reprezinta un moment de expansiune pentru nativii nascuti in semul de Foc amintit.
In ziua de 25 ianuarie, se incheie prima retrogradare Mercuriana, planeta revenind revine la mersul direct, ceea ce reprezinta un factor astral pozitiv in planul comunicarii, invatarii, circulatiei ideilor, informatiilor, marfurilor sau oamenilor (transporturi, comert, deplasari utile, calatorii si excursii de placere), negocieri, tranzactii etc.
Planetele alcatuiesc o serie de relatii cu grad sporit de risc cum ar fi:
opozitia Uranus/Luna Neagra la 16° intre 23 – 25 ianuarie, apoi la 17° intre 27-29 ianuarie (pozitie care va dura pana pe 3 februarie a.c.)
conjunctia Pluton/Mercur, mai intai la 15° (23 ianuarie), faza care se va repeta, la acelasi grad, pe 27 si 28 ianuarie
cuadratura Pluton/Uranus la 16°/17° pe directia Capricorn/Berbec
Luna strabate in perioada analizata, respectiv intre 23 ianuarie, ora 00:00′:01″ si 29 ianuarie, ora 23:59′:59″, un segment zodiacal de la 18° 15′ Rac la 15° 19′ Balanta.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI