Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 9-15 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 7 - January - 2016

Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2016

Horoscop Urania previziuni astrologice 9-15 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni pentru saptamana 9-15 Ianuarie 2016: Lună Nouă în Capricorn!

Horoscop Urania Berbec
Horoscop Urania Taur
Horoscop Urania Gemeni
Horoscop Urania Rac
Horoscop Urania Leu
Horoscop Urania Fecioara
Horoscop Urania Balanta
Horoscop Urania Scorpion
Horoscop Urania Sagetator
Horoscop Urania Capricorn
Horoscop Urania Varsator
Horoscop Urania Pesti
Horoscop Urania previziuni astrologice 9-15 Ianuarie 2016

Primul eveniment cu care începe perioada analizată de noi este intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Jupiter, eveniment care se va petrece în dimineața zilei de 9 ianuarie, la ora 06:41′.
Marele Benefic va rămâne în tranzit prin Fecioară, în această ipostază, timp de patru luni, el revenind la mișcarea directă pe 10 mai, la ora 14:41′. Se poate anticipa că o serie de chestiuni importante, care-i privesc pe nativii aparținând acestei zodii, vor fi reluate, reanalizate și aprofundate. Din fericire, este destul timp pentru a face toate aceste demersuri. Din păcate, forța de impact a acestei planete, în planul progresului sau al protecției va fi, în această perioadă, atenuat.

Al doilea eveniment al săptămânii viitoare ține de faza Lunii Noi care va avea loc în ziua de 10 ianuarie, la ora 03:30′, prin conjuncția Soarelui cu Luna la 19° 13′ Capricorn, ipostază care îi interesează în deosebi pe nativii din Capricorn, secundar pe născuți în celelalte trei semne Cardinale.
Dintre tranzitele interesante ale perioadei 9 – 15 ianuarie amintim, fără a le epuiza:
– cuadratura Pluton – Lună Neagră la 15° pe direcția Capricorn/Balanță, între 9 – 15 ianuarie
– opoziția Uranus/Lună Neagră la 15° – 16° pe direcția Berbec/Balanță, între 9 -15 ianuarie
– trigon Soare/Jupiter la 23° pe direcția Capricorn/Fecioară, pe 13/14 ianuarie
– conjuncția Mercur/Soare la 23° Capricorn, pe 14 ianuarie
– conjuncția Venus/Saturn la 11°/12° Săgetător pe 9/10 ianuarie
– trigon Soare/Nodul Nord al Lunii la 24 pe direcția Capricorn/Fecioară, între 14/15 ianuarie
Luna va străbate în răstimpul cuprins între 9 ianuarie, ora 00:00′:01″, până la 15 ianuarie, ora 23:59′:59″, un traseu zodiacal de la 03°47′ Capricorn la 11° 18′ Berbec.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 27.11.2020 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI