Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Balanta 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 ianuarie 2016: Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata.
O strangere de inima pot resimti cei care s-au nascut in zodia Balantei in preajma zilei de 23 ianuarie. Motivele care provoaca aceasta stare de neliniste si neimpacare cu sine, dar si cu ceilalti, provine de la felul in care decurg lucrurile in privinta functiei, rangului sau autoritatii pe care ei trebuie sa le exercite, ori pe directia stabilirii unor acorduri si intelegeri care degenereaza in opusul lor, indreptandu-se, in mod constant, spre dezacorduri, iesiri temperamentele – de o parte si de alta!- sau spre „situatii fara iesire”.

Multe dintre aspectele legate de munca, imagine, demnitate, etc., sunt vulnerabilizate de amalgamul de conflicte, cuvinte si atitudini, pe care au tendinta sa le ia in nume personal, ca un atac concertat impotriva lor.
Intre 24 si 25 ianuarie, faza de Luna Plina in Leu se va aseza pe casa relatiilor afective, a relatiilor cu copiii, a creativitatii sau a relatiilor cu persoane apropiate lor prin idei si principii de viata comune. Cei tineri vor face experienta celebrului „coup de foudre”.
Altii se vor lasa sedusi de tentatiile aventurilor de tot felul, a unui mod extravagant de a trai si simti ori al curiozitatii de ordin sexual. Cei maturi sau neinteresati, in actuala etapa de viata, de „prostiile tineretii” vor asista cum relatiile lor sociale se vor spulbera. Poate ca, prietenii Balantelor, trecand prin momente grele, ii vor abandona, orientandu-se spre relatii mai avantajoase.
Intre 26 si 28 ianuarie, nativii se pot dedica problemelor de sanatate: analize, expertize medicale, tratamente, terapii. Motivul acestor preocupari este provocat de indoiala bolnavilor ca nu urmeaza cel mai indicat tratament sau de nemultumirea pacientilor ca nu li s-a pus diagnosticul corect. De aici si dorinta lor de a verifica rezultatele unor analize.
Pe 29 ianuarie, Luna ii va face sensibili, irascibili, nehotarati, instabili in decizii sau dorinte, banuitori si suparaciosi.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI